- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laura33
újonc
Sziasztok Kedves Fórumozók,
A http://tvnetshop.com/index.php nevű webáruházban 'vásároltam' december 14-én egy külső merevlemezt. Előre utalás esetén a kiszállítás ingyenes volt, így ezt választottam. Sajnos a termék azóta sem érkezett meg. A honlapon megadott szám vagy nem elérhető, vagy nem veszik fel, az email címről kézbesítési hibaüzenet jött vissza.
Viszont 3 emailt is kaptam a tőlük (megérkezett a pénz, raktárba érkezett az termék, átadták a futárszolgálatnak). A honlapjuk szerint a DPD futárszolgálattal vannak kapcsolatba, így az utolsó értesítés után felvettem a DPD-vel a kapcsolatot. A cégnél nem vettek fel a nevemre, címemre csomagot és nem állnak kapcsolatban ilyen nevű céggel.
A futárszolgálatnál mondták, hogy már más is érdeklődött ez után a webshop után, így sajnos szerintem nem csak engem csaptak be.
A honlap még mindig működik, 25 000 Ft-ot utaltam el nekik.Sokféleképpen keresetem az ilyen esetekre segítséget az interneten és legtöbbször ezt a fórumot dobta ki.
Kérdésem, hogy van-e olyan fórumozó, vagy ismerőse, aki vásárolt már tőlük? Ha valaki a futárnak fizet, vajon azt a terméket kiszállítják-e vagy tényleg kamu az egész honlap?Előre is köszönöm a segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lexus, Toyota topik
- Napelem
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Kerékpársportok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest