- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Arc összefoglaló szerkesztés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zöldfülű
csendes tag
válasz
BigG.(nnnnn) #102 üzenetére
Szia!
Azt tudom, hogy közmunkát szabhatnak ki ha nem fizetsz (azt is, hogy nem tudnak rá kényszeríteni arra, hogy a közmunkán tényleg dolgozz is, ne csak megjelenj és immel ámmal ténykedj valamit
), illetőleg végső soron elzárást is kaphatsz. (ekkor még jogod van akkor is befizetni az összeget amikor érted mennek a rendőrök egészen a börtön kapujáig
)
Ha jól tudom, akkor az elzárás a leges leg utolsó eszköz amit alkalmazhatnak
Ki tudja..... lehet ácsorogni és pihengetni is közmunka alatt, a lényeg hogy megjelenj és "ledolgozod" (elméletileg dolgozd, valóságban légy jelen -- nem teljesítményt szabnak ki, azaz hogy mit kell megcsinálnod, hanem csak feladatot
hogy mivel töltsd el a közmunkát)
No de most nem adtam tanácsot
azt letagadom ha ezt állítanád
Üdv:
Beatrix.
(hééé amúgy mindennek legalább 2x nézz utána amit SZTV és bírságod ügyében mondok,....
gyakorlat híján nekem is nehéz tanácsot adni ebben )
-
EmberXY
veterán
válasz
BigG.(nnnnn) #102 üzenetére
Legközelebb inkább szaladj el..
De nem én mondtam...
Ha szerencséd van, nem lesz olyan nagy összeg, esetleg az összeg kiszabásában nem tud "segíteni" a már említett ismerősöd?
Egyébként ilyenkor elképzelem, hogy milyen jót röhöghetnek a rendőrségen, akik ezeket a fórumokat olvassák (mert biztos, hogy ilyen helyekről is gyűjtenek információkat szükség esetén, kvázi állandóan.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Sigma 15mm f/2.8 EX DG Fisheye (Canon bajonett)
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Canon EOS 6D Mark II - Eladó !!
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest