- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigG.(nnnnn)
tag
HAli!
habár ez nem ide tartozik, de zöldfülü kollega biztos tudna segíteni
ma átmentem a piroson gyalogosan (azthiszem, mert csak az autók lámpáját néztem)
erre rendőr utánam, ki a kocsiból (a kereszteződéstől kb 8 m-re ami sztem szabálytalan, rádásul már nem is vot szolgálatba szerintem) és elkérte a személyim meg a lakcím kártyám amit oda is adtam. erre kérdi h h kérem a bírságot csekk vagy feljelentést, én nem mondtam semmit erre mondta h feljelentés... elkezdte felírni az adataim majd a lap másik oldaláról felolvasott valamit ami a családi állapotra, havi keresetre stb... irányult, majd egy másik szöveget ami elég bürokrata módon volt megfogalmazva, ekkor megkérdeztem h ez mit jelent, elmondta, és utána kértem h olvassa fel még1X a reakció az volt h ne szórakozzak vele hanem válaszoljak, mondtam h nem szórakozom csak azt kérem h ismertesse a jogaim és olvassa fel, erre azt mondta h ez ellenállásnak minősül ami bűncselekmény meg h erőszakot is alkalmazhat innentől, mondom nem állok ellen csak azt kérem h ismertesse a jogaim és olvassa fel, innentől elhordott mindennek és mondta h ne szórakozzak és h komoly következményei lehetnek ha nem válaszolok, én a szokásosat válaszoltam, erre kezembe nyomta a papírjaim és rohadt mérgesen elhuzott...
ilyenkor mivan?? nem írtam alá semmit és egyedül is volt...(térfigyelő lehet h van nem bizti...)
lehetnek következményei h nem mondtam semmit? (végülis nem volt hajlandó elmonmdani még1X pedig arra hivatkoztram h nem értettem rendesen, de megkérdezte h tudok-e olvasni és mondta h olvassam el, de én meg mondtam h nem ő olvassa fel nekem)
lehetőleg minnél hamarabb válaszolj
köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BMW topik
- Kompakt vízhűtés
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest