Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent_
aktív tag
válasz
sutykuru
üzenetére
"Ilyen nincs, max ha önként vállalja, de ott feltétel a bontatlan csomagolás..."
Elállási jogról tényleg nem hallottál még?
14 nap mindenhol kötelező (online vásárlás esetén), de az edigital pl. 40 napot vállal. A bontatlan csomagolás sem feltétel.Jó lenne, ha néha olvasgatnál az ész osztása előtt.
"Itt meg kavarsz egy-két dolgot, ez sem így van." -> akkor hogyan? Mesélj kérlek!
-
Vincent_
aktív tag
válasz
sutykuru
üzenetére
"És igen az utcán vette át anyum, mint a másik 15023232423 csomagot is, eddig nem volt gond." vs. 64 kőkemény pirospont. A 15023232423 adás-vételről valamiért nem készült piros, OK. Nem e-pénisz méregetés, csak a kettő közötti totális ellentmondás tűnt fel.
Nekem eszem ágába nem jutna elküldeni valakit utcai átvételre magam helyett egy 100+k-s termékért, de nem vagyunk egyformák.
-
Vincent_
aktív tag
válasz
sutykuru
üzenetére
Nem a jogról van itt szó, hanem hogy mi az elvárható egy ilyen helyzetben (mind eladó, mid vevői oldalról). Vevőiről szerintem elvárható, hogy a vevő mindent elkövessen, hogy 3 napon belül visszakerüljön a termék, ha tényleg nem kell neki a cucc. Eladóként pedig én is nehezen tudnám elfogadni, hogy hónapokkal később álljon elő bárki egy ilyen igénnyel. De lehet, hogy te rugalmasabb eladó lennél.

-
Predator2
addikt
válasz
sutykuru
üzenetére
Igen megírtam neki, de nem foglalkoztatja. Igen, azon szerepelt is, hogy: "A bill lokalizációja eltérhet a magyarországitól."
A bibi csak azzal, van hogy ez nem szerepelt a hirdetésben, erről nem tájékoztatott.
Visszaküldeni meg nem volt időm, az utazásom miatt. Azzal meg nem számolhattam, hogy becsap.Te mit tennél a helyemben?
(#2066) Felhő
Sajnos azt már rendelés után vettem észre, az az én saram. Nem a hirdetésben volt, hanem a kommentben, azokat meg nem figyeltem, illetve csak későn.
Te mit tennél a helyemben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- LEGO klub
- Apple Watch
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
14 nap mindenhol kötelező (online vásárlás esetén), de az edigital pl. 40 napot vállal. A
bar jobb ha meg sem nyikkanok nekem meg 64 pirosam sincs itt a PH-n