Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
angclung
csendes tag
Cinkoxid, úgy tűnik számomra, a hölgy a megfélemlítésre játszik. Ennek a játéknak a része valószínűleg az is, hogy ügyvédnek vallja magát.
Egy ötlet ezzel kapcsolatban:
ha tudod a nevét, és a várost (Pécs, ha jól olvasom), simán ellenőrizheted, hogy tagja-e a Magyar Ügyvédi Kamarának (Magyarországon ugyanis csak ez esetben folytathat ügyvédi gyakorlatot.)http://www.magyarugyvedikamara.hu/tart/index/1/1
Ha nincs a listán, akkor bizony blöffölt a kedves anyuka. És akkor sejthetően az egyéb dolgokban is csak fenyegetőzik.
-
cinkoxid
senior tag
a fiával régebben beszéltem facebookon, amikor eladtam neki a gépet. Sajnos nem gondoltam, hogy ez lesz belőle. Mondjuk pontos számot szerintem nem mondtam neki, csak azt, hogy abból fizetem a sulit
július közepén ezt írta : "Hello
figyu elfelejtettelek ertekelni. Melyik oldalon tegyem ezt meg? " -
cinkoxid
senior tag
Szerinte azáltal, hogy sok gépet eladtam, már nem minősülök magánszemélynek

Amikor olyan témához értünk, amivel bizonyítani tudtam neki az ártatlanságomat, akkor hirtelen már nem érdekelte a dolog, csak a 150 ezer, amit kiadott.
Felhoztam neki azt az autós hasonlatot, amit itt írtatok, hogy fél évig használná rally módra az általam megvett autót, majd tönkremenne, akkor azaz én hibám lenne, és arra azt reagálta, hogy "ez így van". Tehát egy ilyen alattomos személlyel van dolgom, akit nem érdekel az igazság, csak a pénz
somé
már nem nagyon fog hívni, mert úgy köszönt el, hogy elindítja az eljárást
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52 FW-s PS4-ek IS !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Logitech z5500 5.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
figyu elfelejtettelek ertekelni. Melyik oldalon tegyem ezt meg? "