Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
galaxys92
üzenetére
És az is megvan írásban/privátban, hogy nincs garancia? Mert ha igen, akkor röhögd ki és tiltsd le.
Netbook-ra szintén igaz, nincs visszafizetés, de azért az korrektebb lett volna, ha eleve így hirdeted meg. Ha személyes átvétel volt, és megnézte, akkor egyértelmű.
Ugyanakkor ha én odamegyek egy személyes átvételre, és csak ott derül ki, hogy angol a billentyűzet, és erről nem volt szó, akkor biztos, hogy az útiköltséget finoman elkérem tőled.
-
galaxys92
tag
válasz
galaxys92
üzenetére
még 1 kérdés adott egy netbook meghirdettem jelentkezett rá egy illető találkoztunk tetszett neki stb megvette hazavitte majd otthonról felhivott hogy otthon vette észre hogy angol billes
DDDDDDDDD
és vegyem vissza. neki ismegmondtam h pénztártol valo távozás után nincs helye reklamácionak nem de?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 1db fekete szálka a képen! EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- Eladó Samsung Galaxy A52s5G
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
majd abbahagyja, rájön h ugyse tud semmit csinálni 
DDDDDDDDD