Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
raziel01 #3593 üzenetére
Általában ami gyanúsan olcsó, annál benne van a nevében: gyanús.
Persze lehet ritka fehér holló eset, és jó a cucc, de el kell dönteni, az ember kockáztat-e. Ha bejön, jól járhat, de nagyobb eséllyel rábasz az ember, és akkor mehet a sóhivatalba panaszkodni, mert nem hallgatott a megérzéseire.Engem egyszer átvertek személyes átvétellel, alaplapot vettem, de görbék voltak a lábai, csak nem néztem meg, szimpatikus volt az eladó, bíztam benne. Hiba volt.
Nyáron vettem egy vidkártyát unokaöcsémnek. Személyes átvétel volt, de kértem, hogy ne a tömbház előtt adja oda, hanem ha lehet, menjünk fel, próbáljuk ki. (Mi csak 20km-t autóztunk érte, de ha hazaviszi Finnországba, ahol unokatesóm él, úgy nehezebb a panaszkezelés
)
Eladó srác meglepődött, de belement. És jó is, hogy kipróbáltuk, mert volt egy apró baki a ventillátorral, amit benézett. Fuxálta, és mindenki megnyugodgatott, és elégedetten zárul az üzlet. -
válasz
raziel01 #3593 üzenetére
Én még eddig egyszer sem adtam el semmit utánvéttel, de nem is vettem azzal senkitől. Igaz, nekem az volt a fontos, hogy bízzanak bennem, mert azzal hosszú távon többet nyerek.
Az alkudozásról meg annyit, hogy személyes átvételnél is mindig előre leírom az illetőnek, hogy az ár fix, ha alkudozni szeretne, akkor el se induljon.
-
válasz
raziel01 #3593 üzenetére
Ez a túl szép,hogy igaz legyen sem mindig igaz sajnos. Én nem rég vettem egy vadi új sosem használt pc házat meg egy szintén sosem használt vízhűtést mert nem fért be az illető házába és mind a két cuccot féláron vásároltam. Kicsit nehezen indult mind két félnél a kommunikáció elsőre én is azt hittem kamu minden de aztán kiderült,hogy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest