Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
raziel01 #3593 üzenetére
Általában ami gyanúsan olcsó, annál benne van a nevében: gyanús.
Persze lehet ritka fehér holló eset, és jó a cucc, de el kell dönteni, az ember kockáztat-e. Ha bejön, jól járhat, de nagyobb eséllyel rábasz az ember, és akkor mehet a sóhivatalba panaszkodni, mert nem hallgatott a megérzéseire.Engem egyszer átvertek személyes átvétellel, alaplapot vettem, de görbék voltak a lábai, csak nem néztem meg, szimpatikus volt az eladó, bíztam benne. Hiba volt.
Nyáron vettem egy vidkártyát unokaöcsémnek. Személyes átvétel volt, de kértem, hogy ne a tömbház előtt adja oda, hanem ha lehet, menjünk fel, próbáljuk ki. (Mi csak 20km-t autóztunk érte, de ha hazaviszi Finnországba, ahol unokatesóm él, úgy nehezebb a panaszkezelés
)
Eladó srác meglepődött, de belement. És jó is, hogy kipróbáltuk, mert volt egy apró baki a ventillátorral, amit benézett. Fuxálta, és mindenki megnyugodgatott, és elégedetten zárul az üzlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest