Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #3274 üzenetére
Én is adtam a Dell Optiplex 3020-asokhoz, de ott ki is volt írva, hogy jár hozzá!
Sok boltban, ha veszel komplett gépet, akkor a tápkábelt külön be kell jelölnöd:
pl: E-byte a tápkábel + 590 Ft, vagy más használt gépes webshop pl. importit sem ad használt géphez +1270 Ft (rablás). Csak random találatok. Intec.hu sem ad.
Ha küldesz neki egyet, akkor jó fej vagy, de nem kötelező, mert sehol a hirdetésben nincs utalva sem rá. Az hogy hátul látszik... az asztallap is látszik, de az sem jár hozzá.
Persze ez csak az én véleménye, én is beleszóltam, majd törlitek. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest