- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
trinidad #163 üzenetére
Ez egy elég érdekes oldal....
Ha jobban megnézi az ember, félig német, félig magyar, tele van helyesírási hibákkal, ráadásul nem viszik túlzásba a contact-ok megadását (legalábbis amit találtam, többféle karakterkódolás használatával is csak krix-krax, lényegében csak az e-mail címet lehet kiolvasni, ha google-ben keresel rá, ott is ugyanezt dobja ki...), ráadásul a webáruház sem a "megszokott" motorral működik, legalábbis a különböző termékek menüjében csak a termék nevét lehet látni, de semmi rendelés, vagy ehhez hasonló lehetőség nem található, sem árakat, sem azt nem lehet látni, hogy van-e raktáron, stb. (vagy csak én nem látom?)
Továbbá az oldal dizájn szempontjából is elég egyszerűen van megoldva, egy forgalmas webáruház azért kicsit igényesebb...
Én azt mondanám, hogy ilyen színvonalon nemigen lehet webáruházat üzemeltetni, hacsak nem másban utaznak.., bár nem szívesen gyanúsítanék senkit, de így összességében nem érdemes az ilyen oldalakban megbízni, érdemes ezt szem előtt tartani..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest