- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati_86
újonc
Sziasztok!
Elöször had fejtsem ki ha megtisztelnétek a segitségetekkel, mert nem ide illö téma, nem Prohardwer-es.
Én 4 hónapja regisztráltam az SMSGlobal.hu oldalán, regisztrációkor nem sok mindent kérdezett a kérdöiv, de mint magánszeméy regisztráltam. Itt szögezném le, hogy az oldalon nem volt feltüntetve, sem az ÁSZF-ben a kifizetés idópontja és mekkora összegtöl fizetnek ki, illetve az sem volt feltüntetve hogy a válasz SMS-ért nekem kell fizetnem. Nos immár telt az idö elöször 15 ezer FT-nál kértem a kifizetést a második hónapban, akkor mondták hogy csak 20 ezer forint felett van kifizetés, és csak 20.-át követöen fizetnek ki. Akkor jöttem hogy ez az oldalon nincs feltüntetve illetve szóbeli, sem más szerzödés kötés nem volt, illetve kis betüs rész sem, ahol ezt irták volna. Nos eljutottunk idén 20.á-ig. Az egyenlegem 21.157 FT volt, bár érdekes volt mikor a "nagy webadminban" az összegre kattintottam, akkor ott azt irta, hogy 15.-töl van kifizetés. Mindegy. A tulaj 2 hónapja ráz le magáról a kifizetés miatt, a tulaj az Varga Márton ( http://smsglobal.hu/ceginformaciok ). Most azzal jön, másolom:
Üdv,
Mint mondtam Önnek mint “vállalkozónak” kell számlaképesnek lennie, a kifizetéshez a magyar jogszabályok szerint számlát kell tudni adnia.
--
Üdvözlettel:
Varga Márton
Webjelenlét Kft.
Mobil: +3620/3536900
e-mail: info@smsglobal.hu
Webjelenlét (www.smsglobal.hu)
Elmondtam neki nem vagyok számlaképes mentális problémák miatt. És ott az elején a "Mint mondtam Önnek ..." , soha nem mondta ezt sem. Mindent tudok bizonyitani, mivel heti 2x-er print screen-eltem a weblapot és hogy módositotta a változásokat. Ha irok neki ez ügyben is, 2 naponta egy sorral lerendez engem. Megvolt a feltétel 20. eltelt, 20 FT felett volt a bejövö 59%-os jutalékom. De nem fizet és itt lett elegem.
Köszönöm Mindeninek.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- OLED TV topic
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i9-13900K / RTX 5080 / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- GAMER PC! i9-13900K / z790 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 1000w Gold!
- 0PERCES! Evga RTX 2070 SUPER XC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest