- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcsello940
újonc
Sziasztok!
Én a mai nap üzleteltem volna egy Iphone 4S-t az olx-en de van egy olyan gyanúm, hogy belefutottam egy átverésbe. Miután utaltam pénzt a felhasználó eltűnt mindenhonnan. Volt neki 2 xbox 360 meghirdetve meg az iphone. Adott számlaszám adatokat Varga István névre és egy személyi igazolvány számot. e-mailt küldtem neki, az elsőt még fogadta a többit viszont visszadobta a gép azzal, hogy nem létezik a cím. hollositibor04 felhasználó névvel volt/van fent. elvileg reggel kell átadnia a futárnak és délutánra kell ideérnie de nem hiszem, hogy megérkezne. Volt valakinek ügye a taggal? mit javasoltok, mit tegyek?
Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest