- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.Manfred
csendes tag
Sziasztok,
sajnos úgy tűnik, hogy belefutottunk egy csalóba. Nem magánszemélyként, hanem cégként. A webáruház (cég): www.medianetplaza.hu
Az árukereso.hu náluk dobta ki legjobb áron, az általunk keresett nyomtatót. A webáruház korrektnek tűnt, telefonon beszéltem is velük, akkor még felvették. Ezután rendeltünk. Cégként senki nem ad nekünk utalásos számlát, ők sem adtak. Nagyobb összeg esetén, díjbekérő ellenében szoktunk fizetni. Mivel ebből még soha smemi probléma nem volt, most is így tettünk. De már tudom, hogy ez nagy hiba volt...
Nem teljesítették az általuk megadott időben a rendelésünket. Elkezdtem őket hivogatni, akkor még felvették a telefont. Ezután módosították a teljesítés időpontját. Akkor sem érkezett meg a termék, ismét telefonáltam, de akkor már nem vették fel.
Sablon e-mailben értesítettek, hogy belátható időn belül nem tudják beszerezni a kért terméket és vagy várok vagy pedig kérjük a termék árának visszautalását. Természetesen a visszautalást választottuk. Azóta elérhetetlenek. Az e-maileket olvasási visszaigazolással küldöm, a visszaigazolás általában a küldés után 1-2 percel megjön, de nem válaszolnak rá (persze tudom, hogy ez nem jelenti azt, hogy el is olvasták...). A telefont nem veszik fel. Sem a weboldalon fent lévő kapcsolattartó, sem pedig a visszautalás kérésekor kapott pénzügyes számát.
Járt valaki hasonlóan ezzel a céggel? Ha igen, kérem keressen privát üzenetben. Ötleteket, tanácsokat is várnék, hogy mégis mit tehetünk? Nem kevés pénzről van szó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Gamer félgép - ASUS PRIME B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest