Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Toma
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HaroWerks
senior tag
válasz
Integra #1508 üzenetére
Mondjuk a játék első részének történetéhez képest a Kaptár egy nagy nulla
Mint zombis film sem nagy durranás, a Holtak hajnala (akár a régi, akár az új) simán lenyomja.
Akciófilmnek szintén sovány mert alig történik benne valami, a CGI effektek pedig nem túl meggyőzőek.
Régen 1-2 éve még tetszett, ma már nem igazán
(a 2. rész sem egy nagy durranás, de az legalább mint egy mezei agyatlan akciófilm még elmegy)
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
Tegnap megnéztem A sebhelyesarcú-t (Al Pacino), nagyon jó film.
(DVD-n 1490 Ft a kétlemezes változat, ajánlom mindenkinek)
-
HaroWerks
senior tag
A 24 című sorozatról mi a véleményetek?
Tudom nyáron ment az első évad, de nem sikerült egy részt sem megnézni belőle.
Tényleg olyan jó ahogy sokan mondják?
De ami a legfontosabb: többször nézhető?
Akkor is jó amikor az ember már tudni fog mindent előre és nem lesznek meglepetések?
Azért kérdezem mindezt, mert most akciós dvd-n és lehet meg kellene venni -
HaroWerks
senior tag
válasz
Apophis #1457 üzenetére
Ez az új szinkron sehogy sem jó.
Az eredetiben sokkal-sokkal több volt az átélés, kiválóak voltak a szinkronhangok.
Eredeti (mikol Foley telefonál):
''A ku*va életbe, ezek lőnek!!!''
Új:
''A francba, lőnek rám!''
...és még folytathatnám reggelig, teljesen más az egész, a szinkronhangok fele ráadásul nem is a régi, nem is illenek a karakterhez.
Egyébként szerintem mind a három rész nagyon jó, a legjobb persze az első volt de a 3. résszel sincs semmi baj, szerintem -
HaroWerks
senior tag
Gondoltam belenézek a Beverly Hills-i zsaru 3-ba.
Ááááááá!
Ez az új szinkron szörnyű, teljesen tönkrevágja a filmet, pedig ez egyike azoknak a filmeknek melyeknél a szinkron kötelező. -
HaroWerks
senior tag
válasz
Integra #1446 üzenetére
Kérdés, hogy mit lehet belőle kivágni.
A mozis változat is eléggé vér mentes volt, hogy minnél nagyobb közönség nézhesse meg.
Gyakorlatilag az egyetlen véres rész a filmben az autós jelenet, amikor a terminátrix kicsinálja a 2 zsarut.
Újraszinkronizálni sem kell, tudsz mondani az eredeti szinkronban egy csúnya szót is? -
-
HaroWerks
senior tag
Tegnap megnéztem a Taken-t, ez a sorozat szvsz bűn rossz
-
HaroWerks
senior tag
Nem hittem volna, hogy tudják még vadítani a filmek vetítését.
Karika, cenzúra, új szinkron, reklám hegyek és most már végig sem lehet nézni a filmet mert a felénél ketté vágják.Jó, hogy nem jövő szombaton adják a 2. felét
Az, hogy hosszú és azért van az meg kilőve, régen is leadták egyben és a retken is voltak már filmek amik este 8-tól éjfélig mentek.
Barvó...
1 év múlva meg már 4 részletben fognak leadni egy 2 órás filmet, 1 hónapon keresztül minden szombaton levetítenek belőle 30 percet (amiben lesz 10 percenként 15 perc reklám) -
HaroWerks
senior tag
Tegnap este Az igazakat néztem dvd-n, nagyon jó volt.
Be kell látni, régebben ezerszer jobb filmeket csináltak... -
HaroWerks
senior tag
Az utolsó esély-t néztem most dvd-n, mekkora jó film még mindig, a zenével pedig Hans Zimmer nagyot alkotott (mint mindig
)
-
HaroWerks
senior tag
A végzet templomát leszámítva nagyon jó filmek, régen még tudtak filmet csinálni, szörnyű ez a mostani CGI áradat (néhány kivételtől eltekintve).
Komolyan, jól esik manapság olyan új filmet látni ami nincs tele CGI effektekkel hanem a történet és a szinészi játék van előtérbe helyezve. -
HaroWerks
senior tag
Ez így van sok az alaptalan fikázó velük nem is foglalkozok.
Viszont ezt a szinkronos dolgot olyanok mondták akiknek figyelem évek óta a hozzászólásait és tényleg minden megfelel a valóságnak.
Első filmem 2001 áprilisában vettem (Taxi), azóta próbálok nagyon benne lenni a témában és sok mindent láttam&hallottam már és sajnos tudom, hogy a BEST kiadványokkal sok baj volt régen de újabban már határozottan javul a kiadások minősége (a Kill Bill 1-2 például nagyon rendben van, igaz a 2. rész borítójának én meghagytam volna a nemzetközi desgin-t, az illik az első rész mellé, amit csináltak az sajnos nem nagyon, ettől eltekintve persze jól néz ki csak semmi köze az első rész borítójához) szóval ezért mondom, hogy könnyen eltudom hinni, hogy nem túl jó minőségű a szinkron.
Újabban igazából csak azért félek már a kiadványaiktól mert elég hamar újságmelléklet lesz belőlük, a kiadónak már lépnie kéne ez ügyben és tényleg elindítani azt az emlegetett pert (úgy tudom a kiadó engedélye nélkül lesznek mellékletek a filmek).
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
Itt most nem a filmről van szó hanem a DVD kiadásról.
Filmkritikákra nem adok mert minden embernek más tetszik, ez az egész nagyon szubjektív.
A szövetséget például mindenhol lehúzzák de én azért is megnéztem és nagyon tetszik, szóval ennyit a kritikákról.
Véleménye mindenkinek van és mindenkinek más... -
HaroWerks
senior tag
Nem ''hivatásos fikázók'' hanem teljesen korrekt emberek, csak az észrevételeiket mondták el (pár nappal ezelött meg a Holnapután DVD-t dícsérték, hogy mennyire jól sikerült, tökéletes kép és hangminőség, még a szinkron is tökéletes).
Egyébként ha a BEST-ről van szó és arról, hogy valami nem jó, sokkal könnyebben elhiszem mint ha egy Warner kiadványt szídnának mert ott nagyon ritka a hiba.
Sosem felejtem el, hogy 2 éve megvettem a Sárkány csókját 5500 Ft-ért és a szinkron kb. a film közepéig igen csúnyán el van csúszva a képhez képest.
Már a borító is hagy maga után kívánni valót, ránézel előlről és teljesen jól látszik, hogy csak egy kis kép van felnagyítva, tiszta pixel és homályos az egész.
Nem ilyen minőséget vártam ennyi pénzért, nem nagyon szeretem a BEST H.-ot azóta.
Az Ötödik elem pedig már akkor hagyott maga után kívánni valót amikor felkerült a netes oldalak adatbázisába, a beharangozott 2 DVD-s extra változathoz képest ez egy elég gyenge kiadás.
Egyébként nem értem miért vagy most ezen ennyira kiakadva, nem mindenki fikázó a fórumokban, vannak értelems emberek is akik több éve vesznek filmeket, tapasztalatuk van bőven.
Idáig szinte minden úgy volt amit olvastam a normálisabb emebrektől, a legemlékezetesebb például a Gyűrűk Ura első részének a hangja.
Sokan írták, hogy baj van vele, néha ''pattog'' és aki észreveszi annak elég zavaró.
Nem hittem el amig meg nem vettem, úgy voltam vele, hogy a Warner az év kiadványával nem hibázhat ekkorát, hát hibázott...
Én szinte minden filmnél várok pár napot mikor megjelenik és nézem, hogy mit írnak róla a fórumokban, ha van valami hiba rögtön kiderül (például a Gyűrűk Ura 2. részének a bővített változatát már úgy vettem meg, hogy tudtam, hogy a 2. lemez hibás, nem működik rendesen Sony lejátszókon, plusz a lemezek szitázása nem magyar hanem angol és mehetek el velük a Hűvösvölgyi útra kicserélni őket)
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
-
HaroWerks
senior tag
Nekem ez a Hannibálos dolog kimaradt az életemből, nem láttam egyik részt sem csak néhány kis részt innen-onnan előzetesekből.
Egyszer majd pótolom a hiányosságot -
-
HaroWerks
senior tag
Eric Tsang az ürge neve, én nagyon bírom őt is
Ő van bal oldalt a legszélén, tuti ismered.
Jackie a jófiú volt a címe asszem a dömperes filmnek, abban Jackie szakácsot játszott.
Ami még jó filmje az új korszakából az az Első csapás.
Azt a tankos részt mi is megnéztük egy párszor, többen vannak rajta mint a reggeli 6-os villamoson.
Az állat meg úgy kanyarodott mint a Richard Burns
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
-
-
HaroWerks
senior tag
Mekkora B film megy a retken, érdemes belenézni
-
HaroWerks
senior tag
Tegnap megnéztem A szövetséget, nekem nagyon-nagyon tetszett
Jövő héttől akciós dvd-n, egyből lecsapok rá! -
HaroWerks
senior tag
A szövetséget (The League of Extraordinary Gentlemen) láttátok már?
Én elég vegyes véleményeket hallottam róla.
Azért kérdem mert dvd-n most akciós (6000 helyett 3200) és maga a kiadás elég jó minőségű (2 dvd-s, magyar szinkron, rakat extra és egy gyönyörű doboz).
Előzetese alapján egész jó filmnek tűnik.
Csak tűnik vagy tényleg az? -
HaroWerks
senior tag
Majd figyeld meg valami okosnak eszébe jut, hogy mi lenne ha a börtönt is bekameráznák és 2 éven keresztül minden este nézhetnénk, hogy hogyan telnek a napjai...
A börtön is jól jár, kap egy kis pénzt, a retek pedig megint nézettésgi rekordokat döntögetne hiszen ebben az országban minden szart el lehet adni -
HaroWerks
senior tag
válasz
Dilikutya #1074 üzenetére
Jó majd sort kerítek a ''Betörő az albérlőm''-re is, ha Tom Hanks játszik benne annyira rossz már nem lehet
A Bíbor folyók 2 szerintem is üde folt a mai CGI és izomagy hegyek filmek között.
Mondjuk CGI ebben is volt egy kevés (az az ócska géppuskás lövöldözés a végén amikor elkapják őket) nem értem miért kellett bele.
Ha még nagyon jó film kell (igaz ez már akció de minőségi minden perce) akkor ajánlom a most megjelent (dvd-n) Leon a profi bővített változatát.
10 éves film és még mindig milyen jó, alapmű az is. -
HaroWerks
senior tag
válasz
Dilikutya #1072 üzenetére
Én imádom az akció filmeket
Az sose baj ha nincs akció de akkor legyen más ami lebilincsel, ami magával ragad, példál színészi játék, fényképezés, zene, történet, ilyenek.
lyen téren például nagy kedvenc a K-Pax.
Tökéletes színészi játék, zene és érdekes történet.
A Bourne-csapda akciófilmnek lett bereklámozva (elég csak belenézni az előzetesébe), azon a téren bukás, történet sem egy nagy szám, és nincs semmi benne ami megfogna.
Előre látom, hogy a Terminál tetszeni fog, Tom Hanks játéka egymagában már simán elviszi a hátán a filmet.
A Forrest Gump-ot és a Számkivetettet már meg sem említem, számomra alapmű mindkettő. -
HaroWerks
senior tag
Tegnap megnéztem a Bourne-csapdát.
Háááááááááát, ez esetben maximálisan egyetértek a mozinet kritikával:
''A legfontosabb tudnivaló a folytatással kapcsolatban a rendezőváltás, ugyanis ezúttal Paul Greengrass (Véres vasárnap) foglalta el a direktori széket. Ez a fejlemény főleg azokat érinti kínosan, akik a látvány miatt szerették Damon első akciófilmes bemutatkozását. Greengrass-nak teljesen új elképzelései voltak a megvalósítást illetően, így a jól megkomponált bunyókat és lélegzetelállító utcai száguldásokat a – a Véres vasárnapból ismert és ott bevált – kézikamerás megoldások, életlen és kusza képek sorozata váltja fel, melyek merőben más irányt adnak a filmnek. Míg az előzményben jól kiegyensúlyozott volt a krimi és az akció aránya, addig a második nekifutásban főleg az előbbire került a hangsúly. Küzdelemben, hajszában ezúttal sincs hiány, de ennek kidolgozásába láthatóan nem fektettek nagyobb energiát. A lényeg áthelyeződött a csavaros történetre, a fordulatokra, és a főszereplő lelkivilágának bemutatására, amit a végkifejletben sikeresen túlzásba is visznek az alkotók. ''
Én máshogy fogalmaznék:
ha van is valami akció ami akár még jó is lehetne de semmit se látni belőle mert úgy rángatják azt a rohadt kézikamerát, hogy semmit se látni, te tényleg totál semmit.
Engem nagyon idegesített, szó szerint rosszul esik nézni ha ezt csinálják, rossz a szemnek, idióta barmok.
Plusz eszméletlen gyors vágásokkal fűszerezték, hogy tényleg semmit se lehessen kivenni az egészből.
Gyűlölöm az ilyen ''mutassuk közelről mindent és rángassuk a kamerát ahogy a csövön kifér'' stílust, teljesen tönkre lehet vele tenni egy filmet, itt ez sikerült is.
10/5, közepes film, az első rész sokkal-sokkal jobb volt.
Szóval kezdődnek megint a csalódások
Ma a Terminál a soros, majd meglátjuk... -
HaroWerks
senior tag
Na de kérem!
Én nem a Harmadik típusú találkozások (gagyi) sorozatra gondoltam hanem az eredeti mozifilmre: Bővebben: link
Ez egy alapmű és ez is 1977-es. -
HaroWerks
senior tag
Sajnos nem szólhat jól egy 7.1-es atom THX-es rendszeren se mert csak sztereo hangsáv van a dvd-n.
Az, hogy korához képest mennyire jó azért annyira nem meglepő, régen is tudtak technikailag jó filmet csinálni (akkor legalább nem barmolták szét CGI hegyekkel, lásd Van Helsing és társai, fujjjjjjjjj).
Elég csak megnézni a Harmadik típusú találkozásokat vagy a pont 77-es James Bond filmet.
Itt van egy kép belőle, ilyen díszletet még ma is ritkán látni: Bővebben: link
Sztálingrád sajnos nincs meg, még nem is láttam -
HaroWerks
senior tag
Most néztem meg a Bíbor folyók második részét és remek volt
Nagyon jó film, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Végre láttam két filmet egymás után amiben nem kellett csalódnom, ebben és a Resident Evil 2-ben. -
HaroWerks
senior tag
Egyre jobban szűkül a kör
Nem a Warner, nem az SPI, és nem is az InterCom.
Mondtad, hogy nem adtatok ki Jackie Chan filmeket és nem is tervezitek, kis utánna járással rá lehetne jönni melyik kiadónál dolgozol (M I R A X ezáltal máris kiesett)
Ezekből lehet még választani:
Best Hollywood
Budapest film
FF Film&Music
Mokép
UIP Dunafilm -
HaroWerks
senior tag
Van itt még egy film amit talán kb 10 éve láthattam de nem emlékszem semmire belőle:
Bővebben: link
Láttátok már? -
HaroWerks
senior tag
Ez a Normandia Partraszállás nem A leghosszabb nap akar lenni?
Bővebben: link
Nagyon jó film ez is és végre a németek szemszögéből is mutatja a háborút, nem pedig mocskos arctalan állatoknak vannak beállítva mint a Ryan-ben. -
HaroWerks
senior tag
A szarvasvadász igazából nem is háborús film, a háborút hamar letudja de a téma megközelítése, De Niro visszatérése és beilleszkedési próbálkozásai nagyon jól megvannak csinálva, mindenképpen jól megmutatja mi marad valakiből egy háború után, mennyire nem tud megszabadulni a lelki sebektől.
A filmet egyébként 9 kategóriában jelölték oscarra, szerintem joggal és ebből 5-öt meg is nyert.
Ha kölcsönadnád a FMJ-et annak nagyon örülnék, ezer köszönet!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest