- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
vili13
őstag
válasz
Macilaci457 #122 üzenetére
''Ezzel a Rockbox fw-el lehet rá normálisan másolni zenét is?''
Nincs ipodom, hogy kipróbálhassam, de állítólag nem csak felmásolni lehet normálisan a zenéket, és tetszőleges könyvtárakba rendezni, de azokat lejátszani is lehet... ([link]). Meg tud más érdekes dolgokat is a Rockbox (gapless lejátszás, crossfade, 5-sávos eq, stb), bár még erősen fejlesztés alatt áll. Viszont ha még javítgatják egy kicsit, és lesz a nano-ra egy tényleg jól használható nyílt forráskódú firmware, azzal szvsz ki lesz húzva az apple méregfoga, lassan tényleg érdemes lesz nano-t venni! -
rumos14
nagyúr
válasz
Macilaci457 #151 üzenetére
bocsesz az első mondatodat nem értem teljesen.
-
Derrrick
tag
válasz
Macilaci457 #122 üzenetére
''''... és az fel sem merül benned, hogy a tulajdonosok ... végigolvasták a fellelhető termékek specifikációit, majd végignézték és meghalgatták ..., és ez alapján a márkanévtől függetlenül kiválasztották...''
Szerintem is kizárt! ''
Felhívom figyelmedet a #63 hozzászólásomra. Én nem csak végigolvastam... és meghallgattam, hanem megvettem a Creative-ot, használni próbáltam majd lecseréltem iPod-ra. Pedig előtte a papírokat olvasva tényleg jobbnak tűnt a Creative (de csak elméletben, a gyakorlat sajnos mást bizonyított) és magam is viszolyogtam az iPod-os sznobériától. Míg eljutottam az Apple-höz sokat szívtam és idegeskedtem és anyáztam és hajamat téptem, stb. Azóta ugyan nincs rádióm, ami hiányzik, de ráncaim kisimultak.
[Szerkesztve] -
BennyRay
tag
válasz
Macilaci457 #102 üzenetére
Szvsz azért nincs az iTunes ellen nagy sírás-rívás, mert használható, sőt kifejezetten jól tudom kezelni vele a zenéimet, így nem bosszant fel minden használatkor, mint pl.: a fényképezőgépemhez adott borzalmak. Gondolom Mac-eseknek meg még jobb, de arról nincs tapasztalatom.
Én írtam a videókártyát, igazad van, mondjuk PATA bővítőkártya jobb példa lett volna
Te megindokoltad, hogy miért nem felel meg az Apple rendszer, ez ennyi, ilyen felhasználásra én is mást választanék. De szép lenne, ha a fórumokon érvekre épülő, hasonlóan kulturált eszmecserét lehetne folytatni...
Szerintem a cégek is egyensúlyoznak a korlátozásokkal, mert ők is félnek a piacvesztéstől, ezért csak azt a minimális kényelmetlenséget igyekeznek okozni, ami a céljukhoz okvetlenül szükséges. -
villamos
őstag
válasz
Macilaci457 #76 üzenetére
Nem kell felrakni ahhoz a kvikktájm pléjert, hogy kvikktájm videokat nézz! Léteznek alternatív kodekek(kvikktájmra, és real-ra is => pl itt: www.free-codecs.com), amelyek segítségével megtekinthetőek ezek a videók bármely ingyenes médialejátszó progival, online videóknál is működik.
-
fotel
aktív tag
válasz
Macilaci457 #78 üzenetére
Apple...
Egyébként az meg mi, hgoy lesz iTunes a wondowsban? Ott a MediaPlayer... -
emelon
csendes tag
válasz
Macilaci457 #76 üzenetére
Valoszinuleg regisztralni kellene Quicktime pro-ra.
-
Deluxe00
senior tag
válasz
Macilaci457 #68 üzenetére
Ezt imádom a legjobban mikor iTunes-al jönnek az emberek
Úgy mondják, mintha nem adnák az iPodhoz az iTunest, hanem egy olyan programról lenne szó, amikor sehol a világon nem lehet beszerezni
Nekem pl a dobozban volt, de lehet ezzel egyedül vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest