- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BennyRay
tag
válasz
Macilaci457 #102 üzenetére
Szvsz azért nincs az iTunes ellen nagy sírás-rívás, mert használható, sőt kifejezetten jól tudom kezelni vele a zenéimet, így nem bosszant fel minden használatkor, mint pl.: a fényképezőgépemhez adott borzalmak. Gondolom Mac-eseknek meg még jobb, de arról nincs tapasztalatom.
Én írtam a videókártyát, igazad van, mondjuk PATA bővítőkártya jobb példa lett volna
Te megindokoltad, hogy miért nem felel meg az Apple rendszer, ez ennyi, ilyen felhasználásra én is mást választanék. De szép lenne, ha a fórumokon érvekre épülő, hasonlóan kulturált eszmecserét lehetne folytatni...
Szerintem a cégek is egyensúlyoznak a korlátozásokkal, mert ők is félnek a piacvesztéstől, ezért csak azt a minimális kényelmetlenséget igyekeznek okozni, ami a céljukhoz okvetlenül szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- Peter Kiss: Somogyi internet rádió INR 5000/BK
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest