Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Zyxel zizzenés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BennyRay
tag
válasz
Macilaci457 #102 üzenetére
Szvsz azért nincs az iTunes ellen nagy sírás-rívás, mert használható, sőt kifejezetten jól tudom kezelni vele a zenéimet, így nem bosszant fel minden használatkor, mint pl.: a fényképezőgépemhez adott borzalmak. Gondolom Mac-eseknek meg még jobb, de arról nincs tapasztalatom.
Én írtam a videókártyát, igazad van, mondjuk PATA bővítőkártya jobb példa lett volna
Te megindokoltad, hogy miért nem felel meg az Apple rendszer, ez ennyi, ilyen felhasználásra én is mást választanék. De szép lenne, ha a fórumokon érvekre épülő, hasonlóan kulturált eszmecserét lehetne folytatni...
Szerintem a cégek is egyensúlyoznak a korlátozásokkal, mert ők is félnek a piacvesztéstől, ezért csak azt a minimális kényelmetlenséget igyekeznek okozni, ami a céljukhoz okvetlenül szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Iiyama ProLite E2607WS (26" 1920x1200)
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő