Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BennyRay
tag
válasz
Macilaci457
üzenetére
Szvsz azért nincs az iTunes ellen nagy sírás-rívás, mert használható, sőt kifejezetten jól tudom kezelni vele a zenéimet, így nem bosszant fel minden használatkor, mint pl.: a fényképezőgépemhez adott borzalmak. Gondolom Mac-eseknek meg még jobb, de arról nincs tapasztalatom.
Én írtam a videókártyát, igazad van, mondjuk PATA bővítőkártya jobb példa lett volna
Te megindokoltad, hogy miért nem felel meg az Apple rendszer, ez ennyi, ilyen felhasználásra én is mást választanék. De szép lenne, ha a fórumokon érvekre épülő, hasonlóan kulturált eszmecserét lehetne folytatni...
Szerintem a cégek is egyensúlyoznak a korlátozásokkal, mert ők is félnek a piacvesztéstől, ezért csak azt a minimális kényelmetlenséget igyekeznek okozni, ami a céljukhoz okvetlenül szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest