Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macilaci457
őstag
Válaszok vegyesen:
''Szvsz azért nincs az iTunes ellen nagy sírás-rívás, mert használható, sőt kifejezetten jól tudom kezelni vele a zenéimet...''
Korrekt. Nem is az itunest bántanám, (az egy alkalmazás) ha Itunes (vagy bármi) mellett Total Commander is tudna rá másolni. Mindössze ennyi.
''... és az fel sem merül benned, hogy a tulajdonosok ... végigolvasták a fellelhető termékek specifikációit, majd végignézték és meghalgatták ..., és ez alapján a márkanévtől függetlenül kiválasztották...''
Szerintem is kizárt!
''Pl. azt, hogy amikor a rádiót hiányolom az ipodból, az ipodosok jönnek, hogy persze, jó hogy nem akarok bele...''
Apple azt mondja, van minden tartozék, csak meg kell venni.
Szóval picit olyan, bemész a szalonba, veszel egy autót. Ha tetszik, akkor vehetsz bele hátsó ülést, vagy letekerhető ablakot. De csak ha nem autózásra akarod használni.
''mutass nekem 4gbsflashes alternatívát 73Kért!''
Bruttó? 38k-ért Sd-vel bővíthető, és 3x 12k/db SD kártya...
És a fényképezőbe is van egy rakás tartalék. Meg a laptoppal is tudom olvasni/írni az SD-t. Na?
vili13: Ezzel a Rockbox fw-el lehet rá normálisan másolni zenét is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Redmi Note 13 4G
- Projektor topic
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő