- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
válasz
Tangerine #110 üzenetére
erre az indexelésre olyan lejátszóknál van szükség, amiknél simán drag and drop módszerrel másolsz (nem célszoftverrel), de mégis alkalmasak a id3 tag alapján történő keresésre. pl az említett iRiver és az Archos, asszem Neked pont ilyen van. mik a tapasztalatok, mennyit molyol bekapcsnál az indexeléssel?
-
Razor1
aktív tag
válasz
Tangerine #110 üzenetére
nem a tagekért, az a funkció nem is működött. a tag alapján történő rendezés úgy néz ki h egy db scan nevű szoftvert kell futtatni mikor rá van kötve a pc-re a gép, és az csinál egy index file-t ami alapján megy a tag szerinti beolvasás. na ez ugye eleve rossz mert minden változásnál újra kell ezt a műveletet csinálni, de a legnagyobb bibi h nem is működik rendesen ez a db scan mert nekem pl a zenéimnek csak a felét rakta be ebbe az index file-ba, ergo ha tag szerinti kereső módban futtattam a lejátszót a zenéim fele alapból kiesett. ezt a szoftveres hibát az iriver 2 év alatt sem javította ki. aztán voltak alternatív szoftverek ugyanerre a mókára amik már több zeneszámot raktak be az index file-ba, de közel nem az összeset. magyarán ez egy olyan funkció a h120-ason ami ugyan rajta van nagy betűkkel a dobozon, de k-ra nem működik.
a h120 minden indításkor végignyalta a vincsit, de nem a tagekért, mert ugye ez nem is működött (tegyük hozzá h ha már megtaláltál egy file-t és elkezded lejátszani akkor természtesen megjeleníti a tag infókat), hanem a könyvtárakat olvasta be, vagy nemtom mi a jóistent csinált, de minél több zene volt rajta, annál tovább tartott, mikor tele volt a 20 gigás lejátszó bő 20 másodperc kellett minden indításkor mire bebootolt és bejutottál a főmenübe. erre írtam h ehhez képest az ipod gombnyomásra feléledése igencsak nagy öröm volt nekem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest