- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor1
aktív tag
válasz
Tangerine #110 üzenetére
nem a tagekért, az a funkció nem is működött. a tag alapján történő rendezés úgy néz ki h egy db scan nevű szoftvert kell futtatni mikor rá van kötve a pc-re a gép, és az csinál egy index file-t ami alapján megy a tag szerinti beolvasás. na ez ugye eleve rossz mert minden változásnál újra kell ezt a műveletet csinálni, de a legnagyobb bibi h nem is működik rendesen ez a db scan mert nekem pl a zenéimnek csak a felét rakta be ebbe az index file-ba, ergo ha tag szerinti kereső módban futtattam a lejátszót a zenéim fele alapból kiesett. ezt a szoftveres hibát az iriver 2 év alatt sem javította ki. aztán voltak alternatív szoftverek ugyanerre a mókára amik már több zeneszámot raktak be az index file-ba, de közel nem az összeset. magyarán ez egy olyan funkció a h120-ason ami ugyan rajta van nagy betűkkel a dobozon, de k-ra nem működik.
a h120 minden indításkor végignyalta a vincsit, de nem a tagekért, mert ugye ez nem is működött (tegyük hozzá h ha már megtaláltál egy file-t és elkezded lejátszani akkor természtesen megjeleníti a tag infókat), hanem a könyvtárakat olvasta be, vagy nemtom mi a jóistent csinált, de minél több zene volt rajta, annál tovább tartott, mikor tele volt a 20 gigás lejátszó bő 20 másodperc kellett minden indításkor mire bebootolt és bejutottál a főmenübe. erre írtam h ehhez képest az ipod gombnyomásra feléledése igencsak nagy öröm volt nekem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Fogyjunk le!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest