Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz szőröscica #73684 üzenetére
Legyszilegyszi, nem akarok egy 10 eves gepbe tok ujat venni.
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Keresek mukodokepes, lehetoleg halk ATX tapegyseget Miskolcon, ma esti vagy holnap napkozbeni belvarosi atvetellel.
Olcsosag elony, nem gamer csodat fog uzemeltetni.
Priviben irjatok legyszi.
Koszi
-
szőröscica
addikt
A József Attila úton a Mercedes szalonnál lévő jelzőlámpák felett felszerelt kamerák milyen funkciót látnak el?
-
szőröscica
addikt
Nincs valakinek Nokia BL-5C akkuja?
Új vagy nagyon jó állapotú érdekelne. -
szőröscica
addikt
válasz kicsitrash #51977 üzenetére
Igen, az nagyon hasznos extra, de ahogy diablo kolléga írta, jó izzítógyertyákkal és akkuval egyébként sem kell gond legyen. Voltam síelni 350 ezret futott 530d-vel, -17 fok volt reggel, a teraszon megfagyott a bor, de az autó köhögés nélkül beindult.
-
szőröscica
addikt
válasz diablo1984 #51975 üzenetére
Egy jó dízel simán indul -20-ban...
-
szőröscica
addikt
Zakopane egész más. Annak inkább a környezete, a fekvése szép, és ha szerencséd van, akkor kifogsz egy hóesést, na úgy hatalmas hangulata van. Nem tudom, hogy adventkor milyen, de biztos jó, és gondolom olcsóbb mint az előbb említett két nagyváros. De ezt max. jövőre tudhatjuk meg.
-
szőröscica
addikt
Tudtok szombat délután nyitva tartó kézi autómosót a városban?
-
szőröscica
addikt
Köszi a választ, akkor legközelebb ha mosatom az autót, megkóstolom.
-
szőröscica
addikt
Kiss Ernőn lévő korábbi mobil kút, most olajpark néven futó benzinkút melletti Jani Burger hamburgeresnél evett már valaki?
-
szőröscica
addikt
Az Adriában valóban nagyok az adagok, de ízre elég jellegtelen fagylaltot csinálnak.
Máshol meg röhejesen drágák a gombócok.Elküldeném őket Olaszországba, megmutatni, hogy 600 forintnyi euróért mekkora adagot és milyen minőségben kapsz. Jóval több mint itthon 3 gombóc, és a gyümölcsfagyiban gyümölcs van, nem csak az aromát érzed.
-
szőröscica
addikt
Hello!
A Huszár utcai mosó nem rossz, de hullámzó a minőség. Van amikor gyönyörűen dolgoznak és van amikor maszatos marad az autó.
A Kiss Ernőn lévő egykori Mobil benzinkútnál lévő mosóban is jól dolgoznak, bár nem tudom, hogy változott-e a személyzet, egy ideje nem voltam ott. A Norbi nevű srác nagyon precíz volt.
-
szőröscica
addikt
Hello!
Tudtok Miskolcon olyan sportboltot, ahol valóban szakértők dolgoznak, és segítenének megfelelő futócipőt választani?
-
szőröscica
addikt
Usb mobilnet stickje van valakinek? Kártyafüggetlen kellene
-
szőröscica
addikt
válasz zetecR #47016 üzenetére
Ha jól emlékszem bruttó 5800 az óradíj.
Nekem a következőket csinálták: olajcsere, minden szűrő cseréje (a gázolajszűrő önmagában fél óra szopás az autómnál), átvizsgálás, fél óra ózonos utastér és klíma fertőtlenítés, és 17600 volt a munkadíj. A maradék csak a felhasznált anyag volt (szűrők, folyadékok). Természetesen mindenről számlát adnak.És végig ott lehetettem, nézhettem, kérdezhettem, stb.
Nagyon kedvesek és tényleg precízek, a márkaszervizre köröket vernek, de más helyen sem találkoztam még ilyen jó szolgáltatással itt Miskolcon, pedig nem ők az első szerviz, amit kipróbáltam. Hozzájuk vissza is fogok járni. -
szőröscica
addikt
Az Orbán autójavító tényleg nagyon korrekt hely, nagyon szimpatikusak és precízen dolgoznak.
Köszönöm annak, aki ajánlotta őket.
-
szőröscica
addikt
T-Mobile hálózat megy nálatok?
-
szőröscica
addikt
válasz Wiz Khalifa #46171 üzenetére
Köszönöm, korrekt szerelőt, meg jó helyet ismerek én is, az Orbánt azért kérdezem, mert láttam a honlapjukon, hogy fényszóró-felújítással is foglalkoznak.
-
szőröscica
addikt
Az Orbán autójavítóval van valakinek tapasztalata?
-
szőröscica
addikt
válasz Wiz Khalifa #46002 üzenetére
Van már Miskolcon is jó burgeres. A bitang joe a szinva teraszon nagyon jó burgereket csinál. A megaburger egy vicc a legolcsóbb mirelit alapanyagaival.
-
szőröscica
addikt
Hello!
Angol nyelvű, független htc hd7 minden tartozékával, 8 giga memóriával 12 ezerért vihető. Szép állapotú, gyári bőrtokban volt hordva, azt is adom mellé.
Nokia 6310i, téglavörös, korrekt állapotban, függetlenül, 5-7 napos gyári aksival. Adok mellé gyári autós szettet is. Hibája: néha eldobja a hálózatot. A színe miatt ritkaság! 5 rugó, alku nélkül.
-
szőröscica
addikt
-
szőröscica
addikt
Van Miskolcon valami üzlet, ahol normális akkumulátortöltőt lehet kapni?
AA ceruza aksihoz. Auchan, TEsco, Media Markt, EUronics, Lidl, Aldi egyebek kizárva, ott nincs. -
szőröscica
addikt
Van egy PS3-ra való Assassin's Creed 2-m eladó, Platinum változat. 3 ezer az ára.
-
szőröscica
addikt
válasz mihalyfitibo #43263 üzenetére
A búza téren, vagy az ibusznál.
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
HTC HD7 eladó, Windows Phone 7.8 rendszerrel, minden tartozékával, gyári bőrtokkal, szép állapotban. Kijelzőn apró hajszálkarcok, hátlapon a tokban hordás miatti kopások vannak. Bal felső sarkán pár mm-es horzsolás. Az aksija jó.
15 ezerért vihető.
-
szőröscica
addikt
Üdv!
Van egy eladó HTC HD7 8Gb telefonom.
Windows Phone 7.8 rendszerű, angol nyelvű, de itthon a Speedshoptól vásárolt. A garancia már lejárt, az akkumulátora jó, 1.5 napot kibír normál használat mellett simán.
Végig gyári bőrtokban tartottam, amit adok mellé. A tartozékai mind megvannak, a headset ki sem volt bontva. Doboz, papírok, stb. minden megvan.A kijelzőn néhány hajszálkarc van, de használat közben nem láthatóak. A hátlapon apróbb kopásnyomok, amit a tokba ki és behelyezések okoztak. Bal felső sarkán van egy horzsolás. A hangerő állító gomb felfelé nyomást csak erős nyomásra érzékel, lefelé tökéletes, valószínűleg csak ki kellene takarítani.
Irányár: 20 ezer ft
Érdeklődni privátban, ha kérhetem. -
szőröscica
addikt
válasz szőröscica #37878 üzenetére
Hello!
Ledes női karórák eladók. Ideális ajándék névnapra, évfordulóra, vagy csak ha meglepnéd valamivel kedvesed.
Áruk: 2000ft/db. Miskolc belvárosában akár ma átvehetők.
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Lesz egy fujitsu siemens amilo pa2515 bontásra, illetve egy dell d630 is.
-
szőröscica
addikt
-
szőröscica
addikt
válasz mercenaire #37879 üzenetére
Szia!
Azonnal átvehetőek sajnos csak azok, amelyeket fentebb írtam. Rendelni tudok ugyanilyen króm kereteset, fekete szíjjal, de szűk 3 hét míg ideér. Folyamatosan változik a készletem, de eddig csak női vásárlóim voltak, ezért nem készültem férfiasabb színekkel.
-
szőröscica
addikt
Hello!
Lenne pár női karóra eladó.
Ideális ajándék barátnőnek, kislánynak, stb.:
[link]Az első linken láthatórák 1500-1700ft/db áron vihetőek. A fehér szíjas, színes kövesek 1700-ba, a többi 1500-ba kerül.
Az alábbi ledes karórák pedig 2000ft/db áron vihetőek.
Miskolc belvárosában előzetesen egyeztetés alapján akár még aznap, de legkésőbb másnap átvehetőek. Több darab vásárlása esetén egyéni, kedvezményes árak!
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Egy tábla egészmogyorós Milkáért elvihető egy nagy halom TIME magazin Miskolc belvárosából.
Körülbelül 2 évnyi (2011 tavasza - 2013 tavasza, a legfrissebb szám is), és legalább 70%-uk bontatlan, fóliás csomagolásban van, idő hiányában nem sokat olvastam belőlük. Autóval érdemes értejönni, mert nem kis súly.Elvihető holnap délelőtt, vagy vasárnap délután. Ha vasárnap estig senki nem jelentkezik érte, akkor a szelektív hulladékgyűjtőben végzi.
Az egészmogyorós Milka helyett 1 üveg Edelweiss búzasört is elfogadok érte.
-
szőröscica
addikt
Nokia 6310i-t keresek, az akku és a külső állapota mindegy, csak működjön rendesen, mert az enyémnek beszart az alaplapja, és ki szeretném cserélni.
-
szőröscica
addikt
Hello!
Nyéken, vagy Mályiban van cukrászda? Mintha előbbiben rémlene.
-
szőröscica
addikt
Amazon Kindle van valakinek?
-
szőröscica
addikt
-
szőröscica
addikt
Hello!
Miskolcon nem szakadozik nektek a Digi internet?
Nekem tegnap este óta hol megy, hol nem. Felmentem a szomszéd routerére, akinek szintén digije van, és nála is ugyanez a helyzet. -
szőröscica
addikt
válasz kicsitrash #29738 üzenetére
Egy Philips multifunkcionális lézernyomtató (igazából Sagem, csak Philips van ráírva).
-
szőröscica
addikt
Hello!
Tudtok olyan szervizt Miskolcon, ahol javítanak lézernyomtatókat?
Az enyémnek az a baja, hogy nem veszi be a papírt. Paper jam-et jelez, pedig nem ragadt bele papír. -
szőröscica
addikt
Motorola Milestone, független, itt-ott kopott, gyári dokkolóval, gyári autós tartóval, minden tartozékával eladó. Érdeklődni privátban.
-
szőröscica
addikt
Van egy eladó független Motorola Milestone, gyári dokkolóval és gyári autós tartóval, összes tartozékával, kicsit viseltes, de alapvetően jó állapotban (itt-ott lepattogzott a festék, illetve a kijelzőn van egy 1mm*1mm-es rész, ahol a bevonat sérült)
-
szőröscica
addikt
Hello!
A Búza téren, ahol a 26-os út csatlakozik a 3-ashoz, a kereszteződésnél felszereltek kamerákat. Milyen céllal?
-
szőröscica
addikt
Hello!
Nincs valakinek Hi8, vagy Digital8 kazettája, új, eladó?
-
szőröscica
addikt
Lenspenje van valakinek eladó?
-
szőröscica
addikt
Hello!
Eladó USB hangkártya:
-Creative SB X-Fi Surround 5.1 Pro, vadi új, garanciális, sosem használt - 15kIlletve került még ide egy Zalman Reserator Plus vízhűtés, fekete színű. Ami van hozzá: zalman cpu blokk (am2 lefogatót biztosan tudok adni, de elvileg a többi is megvan (939, 775, stb, de ez nem biztos), 2db zalman vga blokk (csavarok lehet, hogy csak az egyikhez vannak), csövek, áramlásmérő, maga a radiátor a vízpumpával - nálam csak a helyet foglalja, 15 ezerért vihető! Szépen, hangtalanul működik.
-
szőröscica
addikt
Hello!
-Nokia 6600 Fold, gyári független, megkímélt szép állapotban, összes tartozékával, dobozban - 18k KÉPEK
Eladó USB hangkártya:
-Creative SB X-Fi Surround 5.1 Pro, vadi új, garanciális, sosem használt - 15kIlletve került még ide egy Zalman Reserator Plus vízhűtés, fekete színű. Ami van hozzá: zalman cpu blokk (am2 lefogatót biztosan tudok adni, de elvileg a többi is megvan (939, 775, stb, de ez nem biztos), 2db zalman vga blokk (csavarok lehet, hogy csak az egyikhez vannak), csövek, áramlásmérő, maga a radiátor a vízpumpával - nálam csak a helyet foglalja, 15 ezerért vihető! Szépen, hangtalanul működik.
-
szőröscica
addikt
Hello!
-AMD Athlon X2 7750 (2 mag, 2.7ghz, 95w tdp, AM2), gyári hűtvel - 6500ft
-WD 120Gb, 1200 series, 7200 rpm, SATA - 3k
-Nokia 6600 Fold, gyári független, megkímélt szép állapotban, összes tartozékával, dobozban - 18k KÉPEKEladó USB hangkártya:
-Creative SB X-Fi Surround 5.1 Pro, vadi új, garanciális, sosem használt - 15k -
szőröscica
addikt
Figyelj, a motorlámpa ezer meg egy dolog miatt világíthat. Olyan helyre vidd, ahol Bosch KTS, vagy gyári műszer van. Utóbbi nyilván márkaszervizben lesz, előbbi van pl. a Car-Ser-nél a Kiss Ernő úton is (de kis zugszerelőnél nem lesz, mert marha drága).
A márkaszervizt inkább javasolnám, ott értenek legjobban az esetleges modellspecifikus hibákhoz, és nem is drágák.
-
szőröscica
addikt
Hello!
-AMD Athlon X2 7750 (2 mag, 2.7ghz, 95w tdp, AM2), gyári hűtvel - 7k
-Nokia 6600 Fold, gyári független, megkímélt szép állapotban, összes tartozékával, dobozban - 18k KÉPEKEladó USB hangkártya:
-Creative SB X-Fi Surround 5.1 Pro, vadi új, garanciális, sosem használt - 15k -
szőröscica
addikt
Hello!
-AMD Athlon X2 7750 (2 mag, 2.7ghz, 95w tdp, AM2), gyári hűtvel - 8k
-Nokia 6600 Fold, gyári független, megkímélt szép állapotban, összes tartozékával, dobozban - 19k KÉPEKEladó USB hangkártya:
szőröscica
addikt
Hello!
-AMD Athlon X2 7750 (2 mag, 2.7ghz, 95w tdp, AM2), gyári hűtvel - 8k
-Seagate Momentus 5400.4 - 120GB, 5400rpm, SATA, 2.5" (notebookba) - 3500ft
-Nokia 6600 Fold, gyári független, megkímélt szép állapotban, összes tartozékával, dobozban - 19k KÉPEKEladó USB hangkártya:
-Creative SB X-Fi Surround 5.1 Pro, vadi új, garanciális, sosem használt - 15kRetro gépbe pár VGA:
-Voodoo 1 4mb, pci (talán Diamond márkájú) - 1k
-2db Voodoo 2 12mb, pci, SLI kábel van - együtt 2500ft
-döglött Voodoo 3 AGP, hűtés nélkül - 500 ft
Egyben 3000-ért vihető.Döglött Asus A8N-E alaplap hűtés nélkül, jó kondikkal - 500ft
Deer PC ház, ATX, 4db 5.25-ös hellyel, két 3.5-es hellyel, plusz alattuk még winchesternek hely, fekete színben, az egyik oldallapja el van hajolva, de visszahajlítható, egyébként szép állapotú, előlapi USB kivezetéssel (2db), ajándék halk 8cm-es házventivel - 1500 ft -
szőröscica
addikt
Hello!
-AMD Athlon X2 7750 (2 mag, 2.7ghz, 95w tdp, AM2), gyári hűtvel - 9k
-Seagate Momentus 5400.4 - 120GB, 5400rpm, SATA, 2.5" (notebookba) - 4k
-Creative SB X-Fi Surround 5.1 Pro, vadi új, garanciális, sosem használt - 15kRetro gépbe pár VGA:
-2db Voodoo 2 12mb, pci, SLI kábel van - együtt 3k
Egyben 3500-ért vihető.Döglött Asus A8N-E alaplap hűtés nélkül, jó kondikkal - 500ft
Deer PC ház, ATX, 4db 5.25-ös hellyel, két 3.5-es hellyel, plusz alattuk még winchesternek hely, fekete színben, az egyik oldallapja el van hajolva, de visszahajlítható, egyébként szép állapotú, előlapi USB kivezetéssel (2db), ajándék halk 8cm-es házventivel - 1500 ft[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz szőröscica #23560 üzenetére
Illetve hamarosan lesz egy AM2+-os, Athlon X2 7750-es (2.7 ghz, 95W tdp) processzor, keveset használt hűtőjével együtt, 9500 forintért.
-
szőröscica
addikt
Hello!
-2db Voodoo 2 12mb, pci, SLI kábel van - együtt 3k
Egyben 3500-ért vihető.Döglött Asus A8N-E alaplap hűtés nélkül, jó kondikkal - 500ft
Deer PC ház, ATX, 4db 5.25-ös hellyel, két 3.5-es hellyel, plusz alattuk még winchesternek hely, fekete színben, az egyik oldallapja el van hajolva, de visszahajlítható, egyébként szép állapotú, előlapi USB kivezetéssel (2db), 1 hiányzó 3.5-es, és 1 hiányzó 5.25-ös takarólappal, ajándék halk 8cm-es házventivel - 1500 ft -
szőröscica
addikt
Hello!
szőröscica
addikt
válasz Bull Boss #23436 üzenetére
Egy 2.0 dci-vel szerelt Laguna is jó lehet. Japán, láncos dízel van benne. Pont, mint az enyémben.
Vagy egy 2.2-es dízel Accord. Német dízelt vegyen, ha szeretné, hogy 80 ezer km után letérdeljen a nagynyomású szivattyúja, okádja a füstöt a tönkrement porlasztók miatt, és szeretné 80-90 ezrenként cserélni a lendkereket. /VW Passat, Ford Mondeok/ Persze a BMW más kategória, de azoknak az ára is más.
Mindre van példa az ismerőseim körében.
Az én 2.0dci-mben még csak lendkereket kellett cserélni. /azt is benézték a szervizben, igazából egy motortartó volt szar, nem a lendkerék... így a 40 ezres javítás helyett lett 270 ezres (gyári alkatrészekkel)/
Rail nyomás, és porlasztók bőven a gyári határértéken belül vannak, 130 ezer km után. Pedig én küldöm neki, és chippelve is van.Szóval, ha dízelt szeretne, akkor én mindenképp ezt javasolnám neki. Magamnak viszont legközelebb benzinest fogok venni. Nem csörög, nem csattog, nem ráz. Két literrel többet eszik, pont nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Hello!
Lenne két eladó winchesterem:
-Western Digital WD1200 - 120GB, 7200rpm, SATA, 3.5" - 3k
-Seagate Momentus 5400.4 - 120GB, 5400rpm, SATA, 2.5" (notebookba) - 4kEladó telefonok:
-Nokia 6600 Fold, gyári független, megkímélt szép állapotban, összes tartozékával, dobozban - 20k
-Nokia 8910 - korához képest szép állapotban, a slide lassan csúszik szét, nem lő ki. Tartalék hátlappal, töltővel, driver cd-vel, dobozában - 12kEladó USB hangkártya:
-Creative SB X-Fi Surround 5.1 Pro, vadi új, garanciális, sosem használt - 15k[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
Hello!
7200rpm-es, minimum 250 gigás LAPTOP (2.5") winchestere van valakinek?
-
szőröscica
addikt
Hello!
Keresek AMD Phenom X4 processzort, 2.8 ghz körüli órajelen (AM3 is jöhet), egy AM2-es Athlon X2 7750 beszámításával.
Illetve keresek Radeon HD5770, vagy HD6850 videokártyát (esetleg GTX 460), egy garanciális HD5670 beszámításával.
Üdv
-
szőröscica
addikt
CM 690, vagy hasonlóan minőségi gépházat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest