- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #68159 üzenetére
Sok minden elfordulhat pro-kontra, de ha kellően odafigyel a vásárló, akkor is elhúzódhat adott esetben mire érvényesíti a jogait. Viszont ez a jog onnantól él számára miután saját tulajdonába került a küldemény.
Sérült doboz esetén - ha észreveszi - simán mondhatod, hogy márpedig a sérülés miatt nem veszed át. természetesen ehhez alaposan át kell nézni a "dobozt". Ha ez nem történik meg és a futár elmegy, onnantól az átvevő felelőssége a történet. Tanulság: nem mindegy kit bízunk meg átvevéssel!!!!Benzinkútos pick-pack pontra én is kaptam már szanaszéjjel szakadt csomagot, de mivel a benne lévő könyvek gyakorlatilag épek voltak, így nem kértem, hogy jegyzőkönyvezzük a dolgot....lehet mondani, hogy szerencsém volt a tartalmi dolog relatíve kisebb sérülékenysége miatt.
Esetedben a vevő kitörölheti nemesebbik felét, mivel nem tudja bizonyítani, hogy csomagolás-szállítás közben keletkezett a sérülés. Amikor elengedte a futárt elismerte, hogy minden rendben a csomaggal. Onnantól pedig jön az IJ történet még akkor is, ha valóban szállítás közben történt a probléma, csak Ő ezt már nem fogja tudni bizonyítani. Szóval ez a részéről szívás...Bár ügyfélmegtartó magatartással a szolgáltató lehet előzékeny, viszont ez tényleg egyéni döntés kérdése, nem lehet általánosítani ilyen esetekre
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- PlayStation 5
- Router gondok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Bontatlan MacBook Pro M4 Max 16" 36GB/1TB/1 ÉV Apple Gar./
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest