Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #68159 üzenetére
Sok minden elfordulhat pro-kontra, de ha kellően odafigyel a vásárló, akkor is elhúzódhat adott esetben mire érvényesíti a jogait. Viszont ez a jog onnantól él számára miután saját tulajdonába került a küldemény.
Sérült doboz esetén - ha észreveszi - simán mondhatod, hogy márpedig a sérülés miatt nem veszed át. természetesen ehhez alaposan át kell nézni a "dobozt". Ha ez nem történik meg és a futár elmegy, onnantól az átvevő felelőssége a történet. Tanulság: nem mindegy kit bízunk meg átvevéssel!!!!Benzinkútos pick-pack pontra én is kaptam már szanaszéjjel szakadt csomagot, de mivel a benne lévő könyvek gyakorlatilag épek voltak, így nem kértem, hogy jegyzőkönyvezzük a dolgot....lehet mondani, hogy szerencsém volt a tartalmi dolog relatíve kisebb sérülékenysége miatt.
Esetedben a vevő kitörölheti nemesebbik felét, mivel nem tudja bizonyítani, hogy csomagolás-szállítás közben keletkezett a sérülés. Amikor elengedte a futárt elismerte, hogy minden rendben a csomaggal. Onnantól pedig jön az IJ történet még akkor is, ha valóban szállítás közben történt a probléma, csak Ő ezt már nem fogja tudni bizonyítani. Szóval ez a részéről szívás...Bár ügyfélmegtartó magatartással a szolgáltató lehet előzékeny, viszont ez tényleg egyéni döntés kérdése, nem lehet általánosítani ilyen esetekre
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest