- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Digi net használók közül találkozott már valaki olyan problémával, hogy:
Van 2 db különböző router, melyek eddig külön-külön tökéletesen osztották a digi netet.
Az első router sávszél emelés miatt már nem bírta a strapát ezért került a második beüzemelésre, hogy helyettesítse.A hálózatban összesen kettő darab asztali számítógép van (Fő gép, gyerek gép), melyek vezetékkel csatlakoznak a routerhez.
A probléma pár napja kezdődött, mikor is a Fő gépen volt internet, de a gyerek gépen nem, viszont közben a gyerek gépen megosztott mappákat a Fő gépről el lehetett érni.
Először nem tudtam mire vélni a jelenséget, de közben kiderült, hogy a Fő gép router nélküli csatlakozáshoz használt kapcsolattal érte el a netet, így maga a router nem is kapcsolódott az internethez.
Azóta annyi információhoz jutottam, hogy a szomszédban is gond volt a digi nettel, amit időközben abszolváltak szerelő segítségével, amit az ügyfélszolgálat/szerelő meg is erősített és a központból látják is, hogy a szomszéd netje rendben van, míg az esetünkben érdekes csatlakozásnál szakadozást látnak.
Ami jelenleg tény, hogy
- az eddig jól működő két router egyike sem képes önmaga csatlakozni a netre
- a Fő gép az egyik router használata esetén képes router nélküli csatlakozási módon csatlakozni (tplink), míg a másik routerrel nem (Asus)
- belső hálózat rendben van
- router nélkül szintén van net a Fő gépen
- routerekben nem lett időközben állítgatva semmi, mivel barátom elővigyázatosságból rám hagyja eme tevékenységeket én meg nem jártam náluk mostanában
- hálózati gondok voltak (hogy vannak-e még azt nem tudni), amit szerelő is megerősítettMivel nem vagyok/leszek jó ideig fizikai kapcsolatban a kérdéses gépekkel, így gondoltam rákérdezek más találkozott-e már hasonló problémával, ha igen mi is lehet a megoldás.
A router típusok:
- első router: TP-LINK TL-R460
- második router: Asus WL500W
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged