Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bull Boss
őstag
LG SATA DVD iró fekete (pár lemezt irt) - 3K
-
Bull Boss
őstag
Basszus gyerekek a MM-ba 155 ezer a 40D5000 Wi-fi stickkel 3 év garral
-
Gyíkac
aktív tag
válasz shadow1901 #25893 üzenetére
Otthoni lomtalanítás:
p4 (sd+ddr) alaplap 3000huf
1,7 celeron 1000huf
1,7 p4 1500huf
512mb ddr 400 szerver ram (akár csere is) 3000 (a fenti lapban megy XD)huf
512 mb sd (2*256) 2000huf
frankó p4 -es lap 2sata (hibás) 500huf
2,4 hz celeron 2000huf
nvidia 6600 256mb (agp) tökéletesen működik új venti van ráfogatva 5000huf
egy elvileg elflashelt 220 gt 1 gb (pci-e) 2000 huf (nincs kedvem se időm keresgetni + a gépet sem akarom már bontogatni.
+2 p4 hűtő titan full réz és valami alu 1300huf/700huf
P3 s370 soltek via 693 sd ata66 1200hufárakból alkudni lehet
[ Szerkesztve ]
-
shadow1901
aktív tag
VGA javítással foglalkozik Miskolc környékén valaki?
Kérdezz, bármit meg lehet oldani! | Inkább privátot írjatok!
-
atyuska
tag
Ilyet keresnék ütvefúróhoz, tudja valaki hol kapok emberi áron?
----atyuska----
-
kryboy
tag
Helo
buborékos csomagolást keresek vagy nem tudjátok hol lehetne venni? -
PLaci58
addikt
Csak az 1 mp lesz kicsit sok. Elég 20 ms is
Szerintem sok TV ma is ezt csinálja és ráírnak valami hangzatos nevet (pl. Clear Motion ...).
A "lapos" TV-knél mindenképpen tárolni kell a képet, mivel "page" vagyis teljes kép megjelenítést használnak, nem félképeket.A mozigépeknél van (film) hogy kitakarják a képet 3x, ezzel csökkentve a 24 kép villogását.
Ki kell takarni, amíg a filmet továbbléptetik és ha már 1x kitakarják, akkor miért ne lehetne többször is[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PLaci58
addikt
válasz wwenigma #25883 üzenetére
"minden masodik "képkocka" csak fekete kép"
Ez érdekes lehet, még nem hallottam ilyenről. Ezt mire használják? A fényerő csökkentésére? A fele időben fekete lyukat nézzek?Őszintén szólva ebbe a köztes képkocka kiszámolásban nemigen hiszek, mert nagy számítási kapacitás kéne hozzá. Egyszerre rendelkezésre kéne állni 2 képkockának és abból köztes képet előállítani. Közben a tuner veszi a 2x25 félképet folyamatosan, tehát 2 kép tárolása is kevés. Érdekes módon számítógépnél nemigen hallani olyan videókártyákról, ami köztes képeket számolna (de lehet, hogy csak én nem foglalkoztam még ezzel a témával eleget ).
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz PLaci58 #25880 üzenetére
Azert a Samu LCD és LED tv topikba nezzetek be, valamelyik D5000 ugy 100Hz hogy minden masodik "képkocka" csak fekete kép (igy is jobb mint a sima 50es) es van olyan ahol valoban kiszamol az elektronika köztes képkockákat.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Red_Bull
aktív tag
Eladó egy szobabicikli olyan mint ez: [link]
Ha valakit érdekel akkor csinálok róla majd képeket.
Ár: 12000 Ft[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
-
jFox
addikt
Eladó dolgaim:
Samsung S5230 LaFleur vadonatúj, még fóliás eladó. Telenor függő.
Ár megegyezés szerint.
Csere is érdekel. (főleg Samsung Monte, HP HW6915, HW6945, Mitac Mio A701, A702, A501, LG GT 540)Leadtek WF TV2000XP tv kártya - 2k
DLink D360 xDSL modem - 2kGF4 MX440 64Mb, ATI R7000 32Mb - 1k/db
Gigabyte GF7300/256Mb PCIe - 3kSonyEricsson HCH-60 autós tartó - 3k
2db Seagate 320Gb SATA2 HDD 5,5K/db, egyben 10k+ajándék Spire Gigapod USB-s ház az egyik vinyóhoz
csere is érdekel.
KERESEK:
AM2, AM2+ lefogató keretet, azt ami az alaplapon van.
belső SATA mobilerack-et--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Vangelis
félisten
Laptopok hihetetlen áron!
Ha valakit érdekel új laptop. Számlával garanciával.
CSAK HIVATALOSAN!Keressen meg privátban és kap egy jó árat.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Vangelis
félisten
Eladó:
Albacomp Ripple nevezetű mini számítógép.
1,6ghz Atom
1GB ram
160gb HDD ATA
integrált minden.
Keveset fogyaszt és szépen használható.
[link]
Ilyen egyébként.
Ár: megegyezés szerint. (privátban)Asztali konfig:
Sempron AM2 2800+ (1,6ghz)
MSI alaplap
1gb RAM DDR2
120GB HDD ATA
X300 VGA ASUS 256MB talán... (PCI-E)
DVD ROM LG 16X
5.1 hang stb
fekete szürke házban
Ár: privátban megegyezünk, de olcsón adomTelefon:
Nokia 6500SLIDE gyárilag független. Doboza kábel megvan első tulajtól
Ár: Baráti privátban keressetekLG ARENA KP500 Első tulajtól (feleségemé volt, de lecseréltük)
Szép állapotban Vodafone függő
fólia rajta van a hátoldalán.
Ár: privátban szintén!Alaplap + cpu + VGA + RAM
Abit 478 AGP/DDR1 SATA
2,53GHZ Celeron
2*256MB DDR1
AGP x300 256MB ATI
+120gb ATA vinyó van rajta pár BAD sector de le van választva még egy darabig menni fog.
Ár: Baráti, privátban!Van még pár apróságom majd szétnézek!
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
AtHoS
nagyúr
Digi net használók közül találkozott már valaki olyan problémával, hogy:
Van 2 db különböző router, melyek eddig külön-külön tökéletesen osztották a digi netet.
Az első router sávszél emelés miatt már nem bírta a strapát ezért került a második beüzemelésre, hogy helyettesítse.A hálózatban összesen kettő darab asztali számítógép van (Fő gép, gyerek gép), melyek vezetékkel csatlakoznak a routerhez.
A probléma pár napja kezdődött, mikor is a Fő gépen volt internet, de a gyerek gépen nem, viszont közben a gyerek gépen megosztott mappákat a Fő gépről el lehetett érni.
Először nem tudtam mire vélni a jelenséget, de közben kiderült, hogy a Fő gép router nélküli csatlakozáshoz használt kapcsolattal érte el a netet, így maga a router nem is kapcsolódott az internethez.
Azóta annyi információhoz jutottam, hogy a szomszédban is gond volt a digi nettel, amit időközben abszolváltak szerelő segítségével, amit az ügyfélszolgálat/szerelő meg is erősített és a központból látják is, hogy a szomszéd netje rendben van, míg az esetünkben érdekes csatlakozásnál szakadozást látnak.
Ami jelenleg tény, hogy
- az eddig jól működő két router egyike sem képes önmaga csatlakozni a netre
- a Fő gép az egyik router használata esetén képes router nélküli csatlakozási módon csatlakozni (tplink), míg a másik routerrel nem (Asus)
- belső hálózat rendben van
- router nélkül szintén van net a Fő gépen
- routerekben nem lett időközben állítgatva semmi, mivel barátom elővigyázatosságból rám hagyja eme tevékenységeket én meg nem jártam náluk mostanában
- hálózati gondok voltak (hogy vannak-e még azt nem tudni), amit szerelő is megerősítettMivel nem vagyok/leszek jó ideig fizikai kapcsolatban a kérdéses gépekkel, így gondoltam rákérdezek más találkozott-e már hasonló problémával, ha igen mi is lehet a megoldás.
A router típusok:
- első router: TP-LINK TL-R460
- második router: Asus WL500W[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
kryboy
tag
Eladó/cserélhető
Sapphire HD4850 VaporX
HDMI-DVI kimenetekkel
OEM de ha kell HDMI kábelt tudok adni!
Csere van, vagy másik kártyára (ráfizetni max 5ezer amit hajlandó vagyok) vagy ami még érdekel számitógépház de akár kisebb vga + kp is
Kp-ra 13ezer FTTP-Link 300Mbs Wifi adapter
-
PLaci58
addikt
válasz Bull Boss #25867 üzenetére
A Samsung csak tudja, hogy hány Hz-es TV-t gyárt
Ha valaki azt mondta, hogy a tavalyi jobb mint az ezévi, az igaz lehet csak nem a TV-kre, hanem a borra. C-st már nemigen lehet kapni, legfeljebb elfekvő készletről.Szerintem 200Hz-esek (240Hz) a 3D-s LCD TV-k.
Én LG-t vettem. A Tescoban reklámozták a 42LE4500-at, de nem lehetett kapni.
A megadott linkről rendeltem 42LV4500-at olcsóbban.
Az LE 50 Hz, az LV 100 Hz. Mondjuk nem vettem észre változást a képen, bárhova állítom[ Szerkesztve ]
-
atyuska
tag
Eladó : Kingston 32Gb Elite Pro 133x Cf kártya.
Felbontott dobozában, de sosem használt.
Ára 14.000 Huf
Miskolc, Nyíregyháza, Tiszaújvárosban átvehető, vagy postázható is.
----atyuska----
-
zetecR
addikt
Szétbontottam a VGA hirdetésemet:
Sapphire HD4830 512 HDMI 13.000,-
Arctic Accelero S1 Rev2 + Zalman 12cm-es venti 3500,-Egyben lehet picit olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
Valaki1000
csendes tag
Üdv.
nincs valakinek egy PCMCIA (azaz notiba való, de nem cardbus) kártyaolvasója? MMC/SD kártyához.
Vagy esetleg egy pcmcia USB kártyája? -
Bull Boss
őstag
Samsung 40 C/D 5000 HD LED Tv-t keresek
-
sly105
aktív tag
van egy d87p tipusú(clevo,gericom) elég masszív darab laptopom. Hibás a billentyűzete (az f-es sorban nem megy egy pár darab sem az esc) és természetesen kuka az akksija.
A gép maga eléggé izmos.: 3 ghz procc. 512 ram ,80 Gb winyó, ati mobility radeon 9700 vid.kari.DVD rom,,2 winyó fogadására képes ,se wifi se bt..Viszont van fire wire és dvi kimenet meg aszem 4 usb.Természetesen wifi kártya tehető bele a beépített antennája is meg van.
Ha valaki látna benne fantáziát, és nekem is megfelel a felajánlott cseredarab,akkor szívesen cserélném kisebb laptopra vagy netán netbook-ra.Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
vepe
őstag
Nem tudja valaki, hogy 3D filmeket hol lehetne venni/kölcsönözni miskolcon?
-
S.Feri
őstag
Akit esetleg érdekel eladó egy Antec P180 mini W házikó. 22K
Érdeklődni priviben, azt hamarabb észreveszem.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
kryboy
tag
Eladó/Cserélhető
TP-Link TL-WN821N 300Mbps USB adapter (számla nincs meg de van még rá 4év gari a media nark-ba )Am3 gyári hütő -használva nem nagyon volt
[ Szerkesztve ]
-
veterán
sulis gépen nekem betöltött, igaz kb 15 perc frissítgetés után^^
Everybody lies.
-
jagada
addikt
válasz .:Kristian:. #25851 üzenetére
várni kell kicsit és elindul a lejáccás!
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
jFox
addikt
válasz #40731136 #25846 üzenetére
Én nem láttam az eseményt, pedig itt dolgozom 50m-re.
Csak a Boon-os képek alapján gondolom, hogy ponyva azért sem lett volna megoldás, mert rohangált az épület tetején össze-vissza. Egy ilyen ponyvával meg nem egyszerű az épület aljában levő autók, padok, stb. között rohangálni.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Ronyman
aktív tag
Oké értem mire gondolsz... de gondolod van a tűzoltóságnak ilyen felfújható valamije? Én kétlem... Sosem láttam még ilyet Magyarországon... mondjuk nem is láttam még ilyen ugrásokat... remélem nem is fogok
Amúgy valószínűleg ilyenkor távolságot kell tartani, ez a megszokott protokoll. De ha megfigyeled a videót, akkor mielőtt leesik, azelőtt dulakodnak. Meglepték, az ösztönei meg egyből az előjöttek(önvédelmi, életvédelmi), nem akart akkor már leesni szerintem, hanem ment volna ő vissza, csak minden oldalról ott voltak már így onnan is visszafordult és így esett le. Ha nem lett volna ott ember ahova visszalépett, szerintem beljebb ment volna... bár mindez csak feltételezés...
-
Bull Boss
őstag
amugy belegondoltam mi lett volna ha nekem kell a rendőr helyett helyt állnom, és talán elhamarkodott volt amikor azt mondtam, hogy tériszonyuk van/volt. Eszembe jutott az is, hogy mi van akkor ha mondjuk karon ragad és magával ránt?! vagy éppen engem ránt le és ő túléli?! A trambulinos dologról annyit, hogy elvileg ilyen magasságból a trambulin kb annyit tompit mint ha betonra esne....
-
törölt tag
válasz Ronyman #25841 üzenetére
Én nem értem.
Ennyi idő alatt nem tudtak volna kifeszíteni valami cuccot, amire eshet? Ilyen trambulin-szerű dolog amit odatesznek, itt lett volna rá idő bőven. Ráadásul egy biztos helyre lehetett volna felállítani, hiszen a férfi úgymond "sarokba volt szorítva", ergo nem tudott volna odébbmenni leugrani... Ha pedig a mélybe veti magát, akkor azzal a trambulin-szerű valamivel elkapják.
Nekem egyből ez futott át az agyamon.
Akik fent voltak tárgyalók, nem biztos, hogy tériszony miatt nem mentek ki az épület szélére, hanem azért, mert ilyenkor megfelelő távolságot meg kell tartani az illetővel szemben, ugyanis ha túl közel mennek, ugyanúgy leugorhat...
Ezért lett volna szerintem az a megoldás, amit fentebb írtam. Persze mindezt csak laikusként mondom, nem vagyok én sem pszichológus. Mindenesetre az tény, hogy a helyzet nem megfelelően lett kezelve.[ Szerkesztve ]
-
sly105
aktív tag
Sziasztok.
Érdeklődés szinten :
van egy d87p tipusú(clevo,gericom) elég masszív darab laptopom. Hibás a billentyűzete (az f-es sorban nem megy egy pár darab sem az esc) és természetesen kuka az akksija.
A gép maga eléggé izmos.: 3 ghz procc. 512 ram ,80 Gb winyó, ati mobility radeon 9700 vid.kari.DVD rom,,2 winyó fogadására képes ,se wifi se bt..Viszont van fire wire és dvi kimenet meg aszem 4 usb.Természetesen wifi kártya tehető bele a beépített antennája is meg van.
Ha valaki látna benne fantáziát, és nekem is megfelel a felajánlott cseredarab,akkor szívesen cserélném kisebb laptopra vagy netán netbook-ra.[ Szerkesztve ]
Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
SakalGSM2
csendes tag
Platform váltás miatt eladó egy Alaplap+cpu+cooler+ram szett.
Foxconn Winfast 6150K8MD alaplap (socket 478,NForce 6150 alaplapi vga,NForce chipset,sata,7.1 hang,Gigabit lan..stb.), AMD Athlon 64 3200+ cpu, rajta AMD Headpipe (AMD x2 6000cooler) vörösréz hűtő, és egy 1GB 400MHz DDR ram.Alaplap+cpu+cooler 12.000.-
Ram 5.000.-Egyben : 15.000.-
Miskolcon, bármikor.
"...A hülyék mindig rám találnak...az okosok tudják mikor, és hol keressenek !..." (Én)
-
Gabe123
aktív tag
Codegen(201-ca) fekvő ház (újszerű) eladó htpc-nek igény szerint konfiggal együtt.
Konfig:alaplap: Ga-ma78g-ds3h
proci: x4 955 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
ram 2*2 gb 800 -mhz
vga: integrált ATI Radeon HD 3400-series ( RGB+ HDMI )
hangk: Sound Blaster X-Fi
hdd: Samsung 500 gbHa valakit egybe érdekel írjon és megbeszéljük az árat.
Ház külön 7k.Mark Twain once said that "If voting made a difference, they wouldn't let us do it. "
-
Ronyman
aktív tag
válasz benvolio #25839 üzenetére
Szerintem nem semmiért hívta ki a rendőrséget magának. Nem biztos, hogy ugrani akart... félt inkább az ugrástól.Hadakozott magával, hogy most ugorjon, vagy inkább törődjön bele a kilátástalan helyzetébe. Persze kockázatos, de azt kellett volna neki mondani, hogy ugorj vagy távolról úgy csinálni mintha lelökni akarnák. Lehet ezt is próbálták, mert ilyenkor az embernek egy védekező reakciója van és nem ugrik, hanem az ellenkező irányba menekül.
Nem tudom lehet ez látszik a képeken, nem vagyok pszichológus, de pár évig tanultam pszichológiát. Mondjuk konkrétan ilyen dolgot nem tanítottak.Sajnálom a fickót.
Reméljük nem lesz több ilyen cselekedet....bár a mai világban elég sokan érzik kilátástalannak helyzetüket.
[ Szerkesztve ]
-
benvolio
őstag
Csak erős idegzetűeknek!
Láttátok a tegnapi esetet: [link]
Nekem úgy tűnik "belekényszerítették" az ugrásba... vagy véletlen leesés a hadakozás közben. De aztán ki tudja... -
jFox
addikt
Eladó dolgaim:
Samsung S5230 LaFleur vadonatúj, még fóliás eladó. Telenor függő.
Ár megegyezés szerint.
Csere is érdekel. (főleg Samsung Monte, HP HW6915, HW6945, Mitac Mio A701, A702, A501, LG GT 540)Leadtek WF TV2000XP tv kártya - 2k
DLink D360 xDSL modem - 2kGF4 MX440 64Mb, ATI R7000 32Mb - 1k/db
Gigabyte GF7300/256Mb PCIe - 3kSonyEricsson HCH-60 autós tartó - 3k
2db Seagate 320Gb SATA2 HDD 5,5K/db egyben 10k+ajándék Spire Gigapod USB-s ház az egyik vinyóhoz
csere is érdekel.
KERESEK:
AM2, AM2+ lefogató keretet, azt ami az alaplapon van.
belső SATA mobilerack-et[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
elistvan
őstag
válasz Gyíkac #25823 üzenetére
A ddr és az SD ram nem fog egyszerre menni hiába tudja kezelni a lap, de nem egyszerre a 2félét! (Azoknak találták ki régebben ezeket a hibrid cuccokat akik nem komplett konfigot akartak váltani, hanem mondjuk csak procit, de ehhez nem kellett lapot is cserélni ha sd-ről lecserélte a ramjait is ddr-re.)
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
- iSO -
tag
Cat5 UTP kábelt nem tud valaki olcsón ?
Kellene 2 dob.
-
lakisoft
veterán
5db új, garanciális 1TB Samsung 3.5" HD103SJ SATAII 12,5k / db áron gazdát keres.
További infók privátban.- Árad -
-
Vangelis
félisten
Eladó:
Albacomp Ripple nevezetű mini számítógép.
1,6ghz Atom
1GB ram
160gb HDD ATA
integrált minden.
Keveset fogyaszt és szépen használható.
http://www.youtube.com/watch?v=aa9c-Xyb9e0
Ilyen egyébként.
Ár: megegyezés szerint. (privátban)Asztali konfig:
Sempron AM2 2800+ (1,6ghz)
MSI alaplap
1gb RAM DDR2
120GB HDD ATA
X300 VGA ASUS 256MB talán... (PCI-E)
DVD ROM LG 16X
5.1 hang stb
fekete szürke házban
Ár: privátban megegyezünk, de olcsón adomTelefon:
Nokia 6500SLIDE gyárilag független. Doboza kábel megvan első tulajtólÁr: Baráti privátban keressetek
LG ARENA KP500 Első tulajtól (feleségemé volt, de lecseréltük)
Szép állapotban Vodafone függő
fólia rajta van a hátoldalán.
Ár: privátban szintén!Alaplap + cpu + VGA + RAM
Abit 478 AGP/DDR1 SATA
2,53GHZ Celeron
2*256MB DDR1
+120gb ATA vinyó van rajta pár BAD sector de le van választva még egy darabig menni fog.
Ár: Baráti, privátban!Van még pár apróságom majd szétnézek!
-
Gyíkac
aktív tag
Otthoni lomtalanítás:
p4 (sd+ddr) alaplap 3000huf
1,7 celeron 1000huf
1,7 p4 1500huf
512mb ddr 400 szerver ram (akár csere is) 3000 (a fenti lapban megy XD)huf
512 mb sd (2*256) 2000huf
frankó p4 -es lap 2sata (hibás) 500huf
2,4 hz celeron 2000huf
nvidia 6600 256mb (agp) tökéletesen működik új venti van ráfogatva 5000huf
egy elvileg elflashelt 220 gt 1 gb (pci-e) 2000 huf (nincs kedvem se időm keresgetni + a gépet sem akarom már bontogatni.
+2 p4 hűtő titan full réz és valami alu 1300huf/700huf
hibás P3 gigabyte tualatinos alaplap 500huf
hibás P4 s478 vt266 sdram 500huf
P3 s370 soltek via 693 sd ata66 1200huf
Hibás foxconn 915M07C-gl-6ls alaplap 775 750hufa kiemelt részek egyben +ajándék hűtő 11000huf
de ha a 2,4-es procival akkor 12000huf ez a konfig kb 3 hete lett lecserélve s ha egybe viszi összerakom és küldök tesztet[ Szerkesztve ]
-
pc-user
senior tag
MSI MS-6566 alaplap (s478) + Intel Celeron 1,8 Ghz + hűtő eladó egyben: 3 eft.
-
vepe
őstag
ez jár a tv-hez, vagyis ezt mondják, hogy jó
láthatod, mit kezel...ezek szerint érdemes lenne venni mást?
-
szasanyi
félisten
Egy jó kis INTEL konfig alapja AKCIÓSAN - egyben - vihető:
Alaplap + CPU + RAM KIT -> 15.000 HUF Stabil, gyors működés, 3 nap próbagarancia
FSP 400W (FSP400-60APN) - 5.5k Keveset használt, ~3 hónap debreceni nagykergarral.
-
vepe
őstag
Elakadtam egy wifi router beállításában...
Titkosításnál kér egy Radius server ip címet
diginél tudja valaki oda mit kell beírni?
-
_seth_
veterán
Eladó:
-FujiFilm FinePix S6500fd bridge fényképezőgép + táska + elemek, töltő + szűrők + tisztító -szett + 2GB Olympus XD kártya + minden kábele és tartozéka, doboza, nagyon megkímélt állapotban eladó kihasználatlanság miatt 35e, igény esetén állványokkal
-Fujitsu Amilo Pi1536 burkolati elemek, töltő, akku (hulla de felújítható), alaplap (hibás), -8600m gs 256mb mxm vga kártya(hibás), 1e forinttól.
-3 ventis piacos notebook hűtő 1e.
-15-16" notikhoz való állítható műanyag állvány 0,5e
-Új IDE mobil rack 1e.
-Sony Ericsson usb-s adatkábel és egy szinte új headset együtt 1e.
-Megkímélt, szinte új Belkin notebook válltáska, 7e.
-Mobile Sempron 3500+ 1.8 GHz 64bit S1 2e.
-512 MB DDR2 Hynix Notebook memória, 1e.
-1024 MB DDR2 Samsung Notebook memória 2e.
-80GB WD Notebook HDD, 100%/100%-os Sata 3e.
-nVidia 5700LE AGP 2,5e.
-ATX tápegység (300W) 1e.
-Celeron D 775 2,8 Ghz + ajádnék barkácsolt gyári hűtő 2e.
-Fehér ATX ház 1e.
-Full teleszkópos kínai bringa használt állapotban 7e.
-Schwinn Csepel Avenue országúti kerékpár, gyári 25e.
-Gepida Bandon 930 országúti versenykerékpár full gyári 120e.
-Kerékpáros verseny ruházat és kerékpáros tartozékok is kérhetőek a bringákhoz! (Téli-nyári ruházat, nadrágok, felsők, kabátok, bukók, pumpák, szerszámok, kesztyűk, kar és lábszárak, kamásli, carbon cipő, stb....)
-Sony Ericsson headset és adatkábel egyben 1,5e.
-Logitech vezeték nélküli egér, valami alap, pendrive méretű vevővel, 2db AA elem megy bele, keveset használt 1,5eSok a kacat, vigyétek! Érdeklődni privátban!
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Teszla_
senior tag
Eladó egy Galaxy GeForce 7300GT 128MB DDR3 videokártya gyárilag Zalman hűtővel és a memóriákon is van süni. Csak maga a kártya, tartozékok nincsenek. Tökéletesen működik, próbagarancia van.
Érdeklődni privátban.
-
Depression
veterán
Szóval az úgy történt, hogy ugye csak nyomon követem a topic-ot, és ugye mindent elolvasok.
Erre ma délután, filmnézés közben hírtelen átváltott a monitorom sárgára.Elbírod Te azt képzelni, hogy mennyire emlegettelek?!
De szerencséd volt, mert csak a DVI kábel lazult ki.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
sly105
aktív tag
Van ilyen kék smd led eladó 1200ft/pár áron.[link]T10-es foglalatba való aki műszerfalat akar kékíteni.szuzukisoknak kötelező darab
[ Szerkesztve ]
Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))
-
ronson
őstag
Ezt inkább a monitoros topikban kérdezd.
-
kryboy
tag
Eladó cuccok:
TP-Link TL-WN821N 300Mbps USB adapter (számla nincs meg de van még rá 4év gari a media nark-ba )
Am3 gyári hütő -használva nem nagyon volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Gamer PC - i5 10600 KF/ 16 GB RAM / 1 TB M.2 SSD / Radeon RX 6600 XT
- Apple watch Series 9 45mm cellular megkímélt akku 98% 12 hónap szavatosság
- Rock Band 4 gitár + dob + játék
- ASUS GeForce RTX 4090 24GB ROG Strix OC Edition Aqua.hu garancia 2026.12.19 - ig
- Eladó a képeken látható SONY Playstation 2 FAT több ezer játékkal
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest