Hirdetés
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor123
tag
Köszi, hogy foglalkozol a problémámmal.
Kevés lenne az 50 fps?... Hát nem tudom... A bluray felvevőm ugyanazt a felvételt kristálytisztán, remegésmentesen játsza le. Progresszív felvételt is tud készíteni a kamera, de a képminőség (remegés) változatlan, pedig itt nincs félkép, itt minden képkocka valós, teljes kép.
Deinterlace - ismerem az eljárást, (legalábbis azt hiszem) használtam is. Egy bemutató videót készítettem a Malomkő-tóról, feltettük a youtube-ra. 25fps video deinterlace nélkül a téma konturjánál fésűfogszerű vonalkák voltak láthatók. Főleg kameramozgásnál. Deinterlace alkalmazásával a fésűsödés megszünt. És valóban a remegés is csökkent egy kicsit.
Nekem fw 005 van a gépen. Melyiket ajánlanád?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Mazda topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Robotporszívók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi