Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcox1987
csendes tag
Én többnyire online nézem a filmeket és sorozatokat is.
A hacktion-t meg 1-2 filmet szoktam csak letölteni. Nekem az előző FW-vel az MX playerben zsírul ment minden, viszont tegnap megcsináltam a frissítést és pl az mx-ben az mkv full hd behalt, nem bírt el vele, de a gyári lejátszó viszont igen.-bár én a belső tárolót szoktam használni, nem vagy sorozat és film gyűjtő ilyen téren (ami olyan azt megveszem dvd-n vagy hasonló) úgyhogy arra, hogy rendesen megy e externál részről nem merem azt mondani, hogy igen. Bár szerintem igen
hisz maga az usb tudja a sebességet tartani, van lejátszó ami viszi, így nem látom akadályát, de várd meg olyanok válaszát akik ténylegesen így használják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pályára állt a BME nagy dolgokra hivatott kisműholdja
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- i5 10600/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- NetApp FAS8200 NAF-1601 AFF-A300 Controller disk nélkül
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
hisz maga az usb tudja a sebességet tartani, van lejátszó ami viszi, így nem látom akadályát, de várd meg olyanok válaszát akik ténylegesen így használják.