- A videókártya költséghatékony használata.
- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz
szarnyasdino #1936 üzenetére
Az én GMKTec K11-esem 2 db 8GB-os Crucial RAM-mal, és 1 TB-os Crucial SSD-vel érkezett.
-
scream
veterán
válasz
Beelink szerintem ebből a szempontból tök jó, mert csak márkázott (Crucial) NVMe-t és RAM modulokat (2 db - 24/32/64GB opciókkal) rak bele.
-
azbest
félisten
válasz
hát, vannak eladók, ahol ssd és ram nélkül is kapni olcsóbban és úgy aztán szabadon lehet választani mi legyen benne
Belföldről véve persze nehezebb ilyesmit.
Valószínűleg játéknál vagy esetleg videó renderelésnél jön ki jobban. Netezős, videózós használatkor kevésbé. Az egy modult szerencsére könnyű 2re bővíteni, ha igény van rá.
#1934 Donki Hóte
részben ilyesmi miatt is vettem barbone - ram és ssd nélkül a gépekt, mert nem garantált, hogy milyen márkájú, képességű kerül bele. Meg persze elég konkrét elképzelésem volt, hogy milyen ssd-t és mennyi ramot szeretnék bele, így azt inkább belfölről vettem. Ramnál mondjuk többfélét is vettem direkt a gépekbe, hogy lássan van -e érdemi különbség köztük, nem igazán voltA ram egyébként eléggé hasonlít valamelyik adatara és samsungra is. Lehet a nyákot ugyanaz a beszállító adja több brandnek is.
Én meg most átestem kicsit a ló túloldalára és a mini pécé mellé régi xeonos szerver masinák is lettek desktop atx és e-atx házban. Elcsábított az olcsó 64GB-os ddr3 lrdimm szerver memória. 512GB került egyik dual procisba belőle. Tudom futatni a deepseek r1 471b modelt rajta, türelmesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Építő/felújító topik
- Parfüm topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SörcsaPH!
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Asztali PC , i5 6600 , RX 580 8GB , 24GB DDR4 , 256GB m.2 , 640GB HDD
- Gamer PC - I5 12400f, RTX 3070 és 32gb RAM + GARANCIA
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i3-5GEN I 16GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest