- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha3flt
tag
Tetszik? Milyen paraméterei alapján? Ránézésre? >400 eFt-ért az ember nem problémákat vesz a nyakába, ügyeskedik, hanem megoldásokat vásárol... Amúgy sincs értelme ezekből a procikból i7-est hasznáni - csupán drágábbak az i5-ös párjuknál. Másfelől az NUC 13-as sokkal olcsóbb (még úgy is sok pénz), és az újabb generációs processzora (pl. i5-1340P) gyorsabb az i7-1260P-nél...
Én is eléggé elengedtem nemrég a gyeplőt vásárlásnál (RNUC13ANKI50002 - sok éve nem vettem új gépet), még passzív házat is szereztem neki a mini PC-k következetesen alulméretezett, rettenetes hűtése miatt, de messze nem került ennyibe...
Nem könnyű választani mostanában és kiigazodni, de ami a Chrome OS-t illeti, a legvalószínűbb, hogy Windows-t rakva rá nem lesz minden hardverelemhez rendes driver, így lassabban/rosszabbul/kényelmetlenebbül fog működni. Kivéve ha sikerült minden szükséges leírást és szoftvert megtalálni pontosan ehhez a típushoz. Tudom, ezt várod, de ennek szerintem nagyon kicsi az esélye, itt legalábbis, és szerintem értelme sincs túl sok.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Revolut
- OLED monitor topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okosórával is készül a HMD
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 8GB RAM / 512GB SSD / Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 Mac Mini / M1 / 16GB RAM / 256GB SSD / Garancia!
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- Asztali PC , i5 11600K , RTX 3060 12GB , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Dell PowerEdge R710
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest