- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DravenMoral
senior tag
válasz
worxland
üzenetére
Nem tudom mit jelent a nem túl acélos kifejezés, mint mondottam, apám gépe egy i5 3570-es procival rendelkezik, és a mai napig teljességgel gyorsnak vélem alapvető felhasználásnál, sőt.. Pedig abban csak egy sata 3-as ssd van, és 8gb ddr3 memória, nem pedig ddr5, ill. m.2 nvme ssd. De persze kinek mit jelent a gyors. Nekem ez a szint is bőven az, pedig a fő gépem egy Ryzen 7 8700G-s alapokon nyugvó erőmű, elég jó árban raktam össze annó. De azóta is gondolkozom rajta, hogy eladom. Mindig követtem régebben a trendet, annyi meg annyi gépet raktam össze magamnak, egészen a Ryzen 7 5800x3D, rtx 3080ti-ig, de manapság munka mellett már rájöttem, hogy teljesen fölösleges csupán csak trendből ennyi pénzt ölni ilyen bugyutaságokba, mikor az 50ezres pc is ugyan olyan szolgálatot tesz, ha nem játékra van használva. Sok szakmai topikban olyan szinten túllövik a segítők az kérdezők igényeit, hogy rossz nézni. És még elhitetik velük, hogy sokkal többet kell költenie, mint a keret, mert az úgy jó.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Anime filmek és sorozatok
- Apple Watch
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Garanciális páros : GIGABYTE B550M AORUS ELITE Alaplap + AMD Ryzen 7 5700X3D
- ÚJ Gamer Ryzen 5 5600 / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 512GB SSD
- ÚJ Zalman PC / Ryzen5-5600 / 32gb ddr4 ram / 512gb NvMe ssd + 1TB hdd / windows11
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Baseus Inspire XH1 ANC headphones BOSE!!!
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest