Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hahakocka

őstag

válasz azbest #1847 üzenetére

MSI PRO MP165 E6
    Ezt a monitort elvileg lehet Type C vel csatlakoztatni Mini PC hez.
    Erre gondoltam egyelőre. Neten dícsérték nagyon reviewekben emellett jól kitámasztható. A másik az az Apienor vagy mit tudom én kínai cucc elvileg 1 ezressel drágább az se rossz de ott sokszor nem jól érintkezik a mágneses résszel ami megtartja az adott állásában a monitort. Sok kritikában ezt említették s mutatták. De az viszont 300 nites ez csak 250 asszem
    Hát ja de akkor melyiket vegyem? K8 sima van itthon 265e ért de csak a plus a jó igazán a hűtés miatt. K11 meg majdnem 300e. Annnyit nem ér meg. 208e a K6.
    Bangoodról meg ezekről félve mernék rendelni volt jó s rossz tapasztalat is ismerősöknél velük. Emellett fura hogy náluk meg pl a GMKTec nél is csak 1 év gari van ha jól láttam míg pl itthon 2-3 év az ártól függően. 250 felett általában 3, alatta általában 2 MINI PC esetén. A K8plusz és a K11 az alumínium vagy fémvázas? Mert a K6 ugye csak műanyag kb asszem. Meg itthon el tudnám vinni gariztatni most Kínába pl hogyan ha odaszólna pl a gari :D Nem fogok sokat fizetni agyatlan nagy szállításért

Új hozzászólás Aktív témák