- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Hát attól függ mire használod.
Amikor szerverként futtatom, akkor a legkisebbre veszem, 1GB-ra, de mintha a win nem szerette volna, annak legalább 2 kellett
Szerverként virtuálisgépekhez inkább a több rendszer ramra van szükségem.
A 16GB-ot akkor próbáltam, amikor AI llm futtatást próbálgattam, hogy tényleg gyorsabb-e, mint a 680m-en. Átállításkor kicsit tovább tart az indulás, mert újra megy a ram tréning.Nem nagyon szoktam játszani, szóval inkább technikai oldalról közelíteném meg. Mekkora felbontás az, amin még vállalható a sebessége a játékban és akkor azzal a beállítással mennyi videoram kell (valamelyik sebességkijelző progi kiírja, mennyit használ - msi afterburner talán, vagy riva tuner?). Csak hasraütésre 4-8GB közt tippelem az ideálisat. Csak beletekerve például ebbe a tesztvideóba, 4-et némelyik játékban túllépte, szal lehet 6 már bőven jó [link]
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IMPRIUM i5 HD RTX Gaming PC - i5 14400F, RTX 4060 8GB, 32 GB DDR5, 1 TB NVME, 2 év GARANCIA
- Gamer PC i5-8400 RTX3060 12GB 16GB RAM Windows 11 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerverként virtuálisgépekhez inkább a több rendszer ramra van szükségem.