Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Kicsi a rakás

Szerencsésen megérkezett a második gép is. Bár most hétvégére elakadt a németeknél a dhl express, picit talán többet is fociztak a dobozzal. Érdemes alaposan átnézni a gépeket bekapcsolás előtt, volt az egyik ram slotba hullva egy kis fémreszelék darab, ami nem tett volna jót bekapcsoláskor, ha nem veszem észre. Meg most kicsit még csálébban áll egy tekercs kocka, de amúgy jól fel van forrasztva, multiméterrel előtte megnéztem nincs e gond. A gép működik jól.
Win11 alatt csináltam kis tesztet, azt hiszem most már újabbik win11 kiadást sikerült telepíteni. Érdekes, hogy úgy emlékszem egy hónapja a másik gépben alapból 13.5 ezer pont körül adott a multicore cinebench 23r2, most 11.5 körül. A win-es security - core isolationt kikapcsolva kap 13k körül most ezzel. Balanced módban. A másiknál emlékeim szerint nem kapcsoltam ki a régebbi win telepítős rendszerben.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest