Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
NAS-ról nincs gondom, rendszerint a NAS mappáját felcsatolom hálózati meghajtónak, és kész, semmi hálózati beállítást nem változtattam. Annyi, hogy az elején otthoni hálózatot választottam minden megosztással. A NAS mappáit is fel tudom csatolni, a nyomtatás is megy gond nélkül. Úgy látom, neked a másik irányba van problémád, a Win gépről szeretnél megosztani, és azt nézni a médialejátszón. Ehhez nem tudok hozzászólni, nincs médialejátszóm, és közvetlen két gép egymás közti megosztását sem használom, mert a NAS-ra felmásolni egyszerűbb, amit másik gépről is el akarok érni. Van itthon Linux, Mac, Win különböző verziói, nem szivatom magam közvetlen megosztással a gépek között
Csütörtökön kipróbálom hdmi-n kiküldött hanggal, aztán meglátjuk. Bár szerintem nagy generáció különbség van a két gép között, esélyes, hogy az en tapasztalatom nem releváns a te gépedhez. Addig is inkább driver fronton néznék körül még.
Ja, ami viszont érdekes lehet, a szomszéd srácnak van valami kínai laptopja N4100-zal és Win 11-gyel, a hét elején egy frissítés óta nincs hang se bt-on, se a gép saját hangszóróin, sem a 3,5-es fülhallgató kimeneten. Egy barátjának ugyanilyen gépe van, nála is ugyanez a helyzet, szóval ha ez nálad is mostanában kezdődött (okt. 16-i a frissítés), akkor ez is lehet a baj. Próbáltam eltávolítani a frissítést, kiírta, hogy kész, de valójában nem távolította el. Még ma kipróbálom nála az usb hangkártyámmal, ha az megy, akkor relevans lehet a te esetedben is.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- DDR4 ECC SZERVER memóriák eladóak
- CoolerMaster N200 Mini ITX i3 9100 Wi Fi Win11 Pro
- R7 5800X / MSI B550 TOMAHAWK / RX 6800 / 32 GB DDR4 / SAMSUNG 980 PRO 500GB M2 / HDD 6 TB
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- mini pc/ WIN11/ i5 10500T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PS4 FAT 1TB CUH-1216B 2 kontrollerrel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest