Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
NAS-ról nincs gondom, rendszerint a NAS mappáját felcsatolom hálózati meghajtónak, és kész, semmi hálózati beállítást nem változtattam. Annyi, hogy az elején otthoni hálózatot választottam minden megosztással. A NAS mappáit is fel tudom csatolni, a nyomtatás is megy gond nélkül. Úgy látom, neked a másik irányba van problémád, a Win gépről szeretnél megosztani, és azt nézni a médialejátszón. Ehhez nem tudok hozzászólni, nincs médialejátszóm, és közvetlen két gép egymás közti megosztását sem használom, mert a NAS-ra felmásolni egyszerűbb, amit másik gépről is el akarok érni. Van itthon Linux, Mac, Win különböző verziói, nem szivatom magam közvetlen megosztással a gépek között
Csütörtökön kipróbálom hdmi-n kiküldött hanggal, aztán meglátjuk. Bár szerintem nagy generáció különbség van a két gép között, esélyes, hogy az en tapasztalatom nem releváns a te gépedhez. Addig is inkább driver fronton néznék körül még.
Ja, ami viszont érdekes lehet, a szomszéd srácnak van valami kínai laptopja N4100-zal és Win 11-gyel, a hét elején egy frissítés óta nincs hang se bt-on, se a gép saját hangszóróin, sem a 3,5-es fülhallgató kimeneten. Egy barátjának ugyanilyen gépe van, nála is ugyanez a helyzet, szóval ha ez nálad is mostanában kezdődött (okt. 16-i a frissítés), akkor ez is lehet a baj. Próbáltam eltávolítani a frissítést, kiírta, hogy kész, de valójában nem távolította el. Még ma kipróbálom nála az usb hangkártyámmal, ha az megy, akkor relevans lehet a te esetedben is.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Kuponkunyeráló
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Horgász topik
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Eladó Konfig Ryzen 5 2600X 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX1660 6GB!
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest