Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_1990
csendes tag
Üdv!

Összeszeretnék rakni egy gépet ezt az alaplapot néztem hozzá: Asus E2KM1I-DELUXE.
Szerintetek ez egy jó alaplap ebben a kategóriában van vagy volt valakinek ilyenje? Tapasztalat? Vélemény?
-
zsolti_1990
csendes tag
Van valakinek eladó Zotac Geforce 9300ITX Wifi, vagy Zotac G45 alaplapja eladó?
-
zsolti_1990
csendes tag
Valaki nem tudja véletlenül hogy ebben az alaplapban mekkora processzor ketyeg? Asus E2KM1I-DELUXE
-
zsolti_1990
csendes tag
válasz
kisza25
üzenetére
Szia először is köszi a gyors választ!
Ezzel az a baj, hogy ahoz hogy tudjak venni lapot meg procit bele el kéne adjam a mostani procimat meg lapot meg stb... De hát sajnos ez reménytelen... Azért írtam azt hogy 775-öst keresek mert abba lenne egy quad procim és van itthon ddr2 és ddr3 ból is 4-4 gigám. Szóval ezért keresnék inkább 775-ös lapot. Tudom hogy nem egy mai darab de hát amennyit keresek örülök h így is ezt összetudtam rakni 
-
zsolti_1990
csendes tag
Sziasztok!
Össze szeretnék itthon rakni egy ITX gépet de olyan alaplapot keresek hozzá ami 775-ös. Az mindegy, hogy DDR2 vagy DDR3 mert mind a két rammal el vagyok látva bőségesen itthon. Tudtok nekem abban segíteni, hogy hol kapok használtan ilyen alaplapot? Nézegedtem interneten, hogy sok ilyen Zotac lap van de nem találok sehol ilyen ritka lenne kis hazánkban ez a típusú alaplap? Vagy ha van valakinek eladó vagy ha csere is érdekli az írjon legyenszíves!Előre is köszi a segíatséget

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 7200MHz
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ezzel az a baj, hogy ahoz hogy tudjak venni lapot meg procit bele el kéne adjam a mostani procimat meg lapot meg stb... De hát sajnos ez reménytelen... Azért írtam azt hogy 775-öst keresek mert abba lenne egy quad procim és van itthon ddr2 és ddr3 ból is 4-4 gigám. Szóval ezért keresnék inkább 775-ös lapot. Tudom hogy nem egy mai darab de hát amennyit keresek örülök h így is ezt összetudtam rakni