- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_1990
csendes tag
Üdv!
Összeszeretnék rakni egy gépet ezt az alaplapot néztem hozzá: Asus E2KM1I-DELUXE.
Szerintetek ez egy jó alaplap ebben a kategóriában van vagy volt valakinek ilyenje? Tapasztalat? Vélemény? -
zsolti_1990
csendes tag
Van valakinek eladó Zotac Geforce 9300ITX Wifi, vagy Zotac G45 alaplapja eladó?
-
zsolti_1990
csendes tag
Valaki nem tudja véletlenül hogy ebben az alaplapban mekkora processzor ketyeg? Asus E2KM1I-DELUXE
-
zsolti_1990
csendes tag
válasz
kisza25 #21836 üzenetére
Szia először is köszi a gyors választ!
Ezzel az a baj, hogy ahoz hogy tudjak venni lapot meg procit bele el kéne adjam a mostani procimat meg lapot meg stb... De hát sajnos ez reménytelen... Azért írtam azt hogy 775-öst keresek mert abba lenne egy quad procim és van itthon ddr2 és ddr3 ból is 4-4 gigám. Szóval ezért keresnék inkább 775-ös lapot. Tudom hogy nem egy mai darab de hát amennyit keresek örülök h így is ezt összetudtam rakni
-
zsolti_1990
csendes tag
Sziasztok!
Össze szeretnék itthon rakni egy ITX gépet de olyan alaplapot keresek hozzá ami 775-ös. Az mindegy, hogy DDR2 vagy DDR3 mert mind a két rammal el vagyok látva bőségesen itthon. Tudtok nekem abban segíteni, hogy hol kapok használtan ilyen alaplapot? Nézegedtem interneten, hogy sok ilyen Zotac lap van de nem találok sehol ilyen ritka lenne kis hazánkban ez a típusú alaplap? Vagy ha van valakinek eladó vagy ha csere is érdekli az írjon legyenszíves!Előre is köszi a segíatséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest