- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Igen, utána megnéztem én is...
Régebben mintha sokkal drágább lett volna.
Amúgy elkezdtem új házat tervezgetni, jelen pillanatban a külméretei kb 160*320*320 (szé*ma*mé)mm-re várhatóak, SFX táp, mITX, mDTX, DTX, és 205 mm mély mATX lapok szerelhetőek majd bele (utóbbi azzal a megkötéssel hogy a szélső 2 slot nem használható), 1 db teljes méretű 5,25-ös ODD, 2*3,5 HDD és egyelőre meghatározatlan számú 2,5 HDD (az elvi maximum 13 db (!)
) hely lesz, 3 db 12 centis és 2 db 8 centis ventinek lesz benne hely, az egyik 120-as helyre akár Corsair Hydro szériás - vagy egyéb hasonló kialakítású - hűtés radija is rögzíthető. A dizájn Lian-li féle minimalistára várható, némi lekerekítéssel. Ha minden jól alakul akár őszre el is készülhet
-
CséZé
őstag
-
Pista0001
addikt
Ha odafigyeltél a PH!-s cikkre (feltételezem azt olvastad) ott azt írták hogy egyelőre csak az OEM gyártók forgalmazhatják a 64**, 65** és 66** szériákat, a kiskereskedelmi forgalmazás kezdetéről még nincs konkrét információ. "Sajnos a kiskereskedelmi startról nincs konkrétum, de valószínű, hogy tavasszal lesznek az előző generációs termékek lecserélve." Figyeld a híreket, a PH!-n szerintem egyből közzéteszik amint nyilvánosságra kerül, akár csak pletyka szinten.
-
Osibaa
senior tag
Az a Lian Li ház sajnos több sebből is vérzik, ezért kérdeztem rá: az egyik a hűtés, nem tudsz semmilyen ventit felszerelni a házra, ami kifújja a meleg levegőt, illetve a procira sem, mert kicsi a hely az alaplap és a táp között. A másik, hogy a ház mélysége mindössze 208 mm, azaz max. 20 cm-es vidikártya férne el benne, azokból is az egy slotos. Szerintem ehhez a konfighoz nem jó ez a ház. Zefír sajnos ugyanezzel szív.
A Silverstone SG05 túl nagy? A Lian Li Q07 11,2 literes, az SG05 pedig 10,8 literes, azaz kisebb.
Csak jobb az elrendezése és SFX táp van benne.
Házak:
- amibe 2 slotos vidikártya belefér, az SG05, SG06, Lian-Li Q08
- ezen kívül van még a Codegen MX-31 (tápcserével), amibe befér egy normális proci hűtő és van rajta ház hűtő, de csak 1 slotos vidikártyát fogad -
zodo
nagyúr
Sajna ez a helyzet, nem "játékra" szánt gépek építéséhez kínálnak házakat vagy amiből még is kialakítható az drága.
Ha nem teszed bele a 3,5-ös vinyot talán elférhet, de nem tudom melyik kártyád van. ddr4 -es?
Akkor talán még az is necces. Marad egy vinyó ami nem túl sok (én is ezzel szívok) és hát a kártya szellőzése sem lenne ideális. szvsz.Milyen házat?
Jó kérdés.
Mennyi a keret rá és az elképzelt max. méretei a leendő háznak, fekvő vagy álló?
Milyen odd lesz benne, ha lesz ? slim vagy 5,25Tipp:
Igaz kicsit nagyobb, de talán kényelmesebb is minden szempontból egy AeroCool M40
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged