- Gurulunk, WAZE?!
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
Frogged #36476 üzenetére
Létezik sata -> 3 pin átalakító is.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Frogged #35537 üzenetére
Szerettem az ilyen melóhelyeimet: par top tier tank meglett WoTban, meg könnyen össze jöttek a különböző több részes küldik a napi 50+ csatában...
Hogy ON is legyek: Épül egy NZXT Manta...
Eszméletlen tetszetős kis kuckó, talán az alaplap tálca körül lehetne még egy fél centi plusz hely, és nem is káromkodtam volna a minap, hogy nem fér el a lapát kezem sehol...Ráadásul a forma moatt belefér a Dark Rock Pro 3 is, aminek különösen örülök.
-
cinemazealot
addikt
válasz
Frogged #35547 üzenetére
Ezzel az AOC-cal már én is szemeztem, aztán le is mondtam róla, mert Linux alatt nem garantált a működése, de Windows alá jó lehet.
A kisebb tesójáról készült egy video review, kukkants meg. A lag-ot nem emlékszem, hogy említették volna, de lehet, hogy mivel az egész USB-re van kötve, néminemű késleltetést fogsz majd tapasztalni játékoknál.
Egy rugóra jár az agyunk, én a Genius LuxeMate i200-zal tolom, az is hasonlóan kicsi.
-
Seep
senior tag
-
burny
aktív tag
válasz
Frogged #35523 üzenetére
Inkább lapos gépeket nézzél mint kockákat, igaz h litterre kisebbek, de hátitáskába sokkal nehezebb belepréselni, és akár melléjük fér még egy monitor is ha nagyon muszáj.ű
Ha meg kell táska akkor valami hasonlót nézzél: [link]
Pl: Node 202
Silverstone ml08, rvz02Vagy amit AxBattler irt: ml09+1050. Pémium/réteg termékért kicsit extrát fizetsz, de viszont jobban megéri mint egy 120 Celsius fokon izzó gaymer noti.
-
kisza25
félisten
válasz
Frogged #35530 üzenetére
na ez eszembe sem jutott, hogy illegálisan van ott gép
Rákérdezhetek, tűzoltó vagy?
dell 7559 simán elég játszani, jó a hűtése is én nyáron a legnagyobb melegben gyötörtem és 65-70 fok fülé nem ment a CPU/GPU
cinemazealot: "csak minimális mértékben mobilabb"
hát azért egy 3 kilős noti vs monitor + mini ITX (az enyém vagy 6 kiló)+ bill+ egér, hát nem is tudom -
-
válasz
Frogged #35523 üzenetére
Nem lenne egyszerűbb egy 17"-os gémer lapos? Aprón kapni már 250k HUF körül is...
Egyébként ezeket a házakat szvsz elég jól lehetne a monitor mellé csomagolni:
Silverstone ML07 - teljes magasságú VGA-hoz, kb. 38*35*10cm-es méretben.
Silverstone ML09 - a most bejelentett low profile MSI 1050-esekhez, kb. 35*20*10cm-es méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest