- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frogged
aktív tag
válasz
kisza25 #35540 üzenetére
Á dehogy
A magyar tüzoltók sosem játsznak munka időben hanem szorgalmasan képzik magukat,
legalább is azt hallotam mert ugye én nem ott dolgozomAmúgy a monitor+billentyűt nem annyira para cipelni amit néztem AOCe1759Fwu Monitor vékony mint ha egy 17colos tablet lenne és egy kis kábelen jön a kép és az áram is.
Meg vettem egy genius luxemate 100-as billt nagyon hely takarékos kis cuccok. -
cinemazealot
addikt
válasz
kisza25 #35540 üzenetére
Mobilitásról beszéltem, nem kényelemről.
A "mITX ház + monitor + bill" is lehet mobil, ha pl. már befér egy hátizsákba/táskába. A noti a kisebb tömege miatt csak kényelmesebb, de egyáltalán nem mobilabb, ráadásul ahhoz is kell(het)nek kábelek és egér, ha meg már játékra is használják, az is lehet egy nehezebb gémer modell.
Egyébként én ezért szerettem bele a mITX-be: relatíve kicsi, mégis "asztalian" erős, és csak a felszereltségtől/kialakítástól függ, mennyire lesz legalább olyan lapos és könnyű, mint egy noti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Gumi és felni topik
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest