- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frogged
aktív tag
válasz
kisza25 #35540 üzenetére
Á dehogy
A magyar tüzoltók sosem játsznak munka időben hanem szorgalmasan képzik magukat,
legalább is azt hallotam mert ugye én nem ott dolgozomAmúgy a monitor+billentyűt nem annyira para cipelni amit néztem AOCe1759Fwu Monitor vékony mint ha egy 17colos tablet lenne és egy kis kábelen jön a kép és az áram is.
Meg vettem egy genius luxemate 100-as billt nagyon hely takarékos kis cuccok. -
cinemazealot
addikt
válasz
kisza25 #35540 üzenetére
Mobilitásról beszéltem, nem kényelemről.
A "mITX ház + monitor + bill" is lehet mobil, ha pl. már befér egy hátizsákba/táskába. A noti a kisebb tömege miatt csak kényelmesebb, de egyáltalán nem mobilabb, ráadásul ahhoz is kell(het)nek kábelek és egér, ha meg már játékra is használják, az is lehet egy nehezebb gémer modell.
Egyébként én ezért szerettem bele a mITX-be: relatíve kicsi, mégis "asztalian" erős, és csak a felszereltségtől/kialakítástól függ, mennyire lesz legalább olyan lapos és könnyű, mint egy noti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest