- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lacesz88 #42890 üzenetére
Erre azt tudom mondani hogy tettem bele samsung-b die memóriát, és nem tuningoltam semmit: pöc-röff ment. Semmi, még egy akadás se volt. Szerintem rendben van.
Ha nem látsz különbséget akkor a 2200g jó választás lehet, mert jobban kihasználja az alacsonyabb órajelű memóriát is.
Arra vigyázz hogy a B350 lap friss bios-al rendelkezzen, kérdezz rá a boltnál hogy mivel érkezik a lap, különben neked kell bios-t frissíteni, egy másik cpu-val..
-
törölt tag
válasz
Lacesz88 #42867 üzenetére
Ha egyszer lesz memória alá, és nem használnád ki a GPU részét. Akkor egy R3 1200-al történt összevetést érdemes megnézned:[link] Nem feltétlen az FPS számlálóra kell koncentrálnod, arra vagyok kíváncsi, neked melyik tűnik élhetőbbek.
Én is SP only-t tolok egy éve rizsával: Stalker sorozat és Borderlands2. Nem tudom a hatást finomabb szavakkal leírni, úgy működik mint valami szintetikus narkotikum, mérgezési és elvonási tünetek nélkül.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Lacesz88 #42862 üzenetére
Tavaly raktam össze öcsémnek ryzen-es gépet, corsair cl15-ös (3000mhz) memóriával állandóan összeomlott, már amikor elindult egyáltalán a gép, aztán az én gépemből átraktuk a corsair cl13 (2133mhz) memóriákat, azzal ment rendben a dolog, most már csak havonta 1x száll el kékhalállal neki.
Szóval amd-vel neki lehet szaladni a csecsnek, ebből a szempontból az intel hülyebiztos, az elmúlt pár évben jópár gépet raktam össze intel vonalon, soha egyikkel sem volt semmi gondom, elsőre pöcc-röff.
Biztos jó a ryzen, lehet, hogy jobb az ár-érték aránya, de én személy szerint maradok inkább intel vonalon.
Arról nem is beszélve, hogy a qvl listán vagy olyan RAM-ok voltak, amiket nem lehetett beszerezni, vagy 60-70k-ba kerültek, szóval jól körbe kell járni ezt a kérdést, mielőtt vesz valamit az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Formula-1
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Honda topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged