- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacesz88
tag
Folyamatos olvasgatás után valahogy bennem is ez alakul ki amit itt felvázolsz, egyedül csak annyi bajom van az intellel is, hogy az alaplapokkal itt is olvastam problémákat az erősebb procival.
Vélhetően még az i5 8400-nél nincs probléma, de i7 8700-et nem tudom képes lenne-e majd a későbbiekben kiszolgálni ez az alaplap.
Bár szerintem arra a felhasználásra amire nekem kell a gép, könnyen lehet mire érdemes lenne cserélni egy olyan erejű procira inkább érdemes lesz rendszert cserélni, mert addigra a 8 magos fog 50-be kerülni.Ettől függetlenül mégis ott motoszkál bennem, hogy elégedett intel mini itx tulajként, szívesen megnézném mit lehet kihozni a ryzenből...
Próbáltam visszanézni a topikot de olyan sok bejegyzést nem találtam ryzen vonalon, főleg nem olyat ami a határtalan megelégedettségről szólna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezetékes FÜLhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged