- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashpointer
őstag
válasz
apollo12 #57573 üzenetére
sfx-et nem akarok, irtam hogy sfx-l befer, meg a nagyobb venti miatt (120 slim a 80-90 slim helyett) inkabb arra esne a valasztas, amugy van egy corsair sf 650 , azzal siman megy , csak az a leghangosabb komponens, sf 750-t is probaltam de abban a teljesitmenytartomanyban ugyanolyan hangja volt.
-
-
Rick4
félisten
válasz
apollo12 #55641 üzenetére
Innen lehet választani, ezek ugyanazok, mint bárhol máshol, csak olcsóbb, még talán valamit kuponozni is lehet... [link]
Ja, és ha fontos, akkor ma kaptam meg, dpd hozta, 1-jén délután kettőkor rendeltem, szóval egy hét...hegegabi80: Van egy kis szoftvere, sok mindent tud, de ha extra kell, azt majd azt neked kell beálíltanod, alapból van egy marék dizájn, cpu, hdd, ssd temp, ram freki, lan up/down mérés valós időben, rendesen működő széles határok között állítható fényerő, a kijelző korrekt, nincs színtorzulás, félrevilágítás, totál rendben van, ezek mellett van még a dizájntól függően pontos idő, dátum, nem rossz kis cucc ez, pláne ennyiért:
-
PROTRON
addikt
válasz
apollo12 #53064 üzenetére
10/10, tökéletes, mehet is egyből a házibarkács topicba, csak hiányolni fogják(lehet én leszek) a zőccssárgát, mondjuk az AIO víz távtartóiról.
#Rick4
Hmmm valami itt nem kóser, megnéztem az INTER-TECH adatlapját és a datasheeten azt írja hogy power input 12V, 5,5x2,5-es DC csatlakozóra van szükség...honnan tudná hogy milyen panel tápot vagy pico-t rakok bele ha még én sem tudom?
Továbbá részletesen leírja hogy 12V-on 4,5A-t tud leadni a DC-DC board...de megintcsak he?
Lehet még is hinni lehet az Ő fotójuknak?
Mondjuk a 12 V-on peak 60W nem életbiztosítás a fenti esetből okulva...
[link]#Ant:
A pico vagy épp a panel tápok esetében amire figyelni kell hogy a 12V-os ágon meglegyen a teljesítmény, nehogy leoldjon a proci miatt, meg persze hogy eleve legyen rajta procihoz való 4 pin táp, mert a kisebb teljesítményűek közül nem mindegyiken van.
Mondjuk lehet hogy a melegedést is azért tapasztalod, mert a téglatápod csak 60W-ot tud leadni, a rendszer meg csúcs pillanatok-percekben 65-70-et kér és valamilyen alkatrész számára már üzemállapoton kívül kell járnia?
Megadod annak is a típusát?Hasonlót mint amit kolléga árul, kapni a Hestore elektronikai boltban (bocsi hogy rontom az üzleted, de Te téglával együtt hirdeted
)
A DC aljzat rögzítéséhez aminél menetet látsz elvileg ellenanya-t szoktak adni, mert az elég fura lenne hogy bedugot a pico-t az alaplapba, aztán meg elkezded tekergetni a DC fejet, ami által az egész vezetékezése felcsavarodik esetleg megtörik.
A téglatápod 12V-ot állít elő, ebben a felhasználási környezetben már valójában nincs megkülönböztetve 3 szálra mint a 230 esetében, mert nincs műszaki sem életvédelmi kockázat.
Simán 12V és GND a két érintkeződ.
Azért van a DC aljzatod fémből, hogy a külső részen keresztül az anya alatt megkapja a GND-t az egész fém gépházad, ezáltal kerül egyenpotenciálra. -
-
ii77
tag
válasz
apollo12 #51518 üzenetére
Nekem is tetszik, gusztusos lett.
A 2db 2.5 collos ssd felfogatása elmés megoldást kapott.
gordonfreemN #51519: Kissé költői kérdés: -Fehér házak esetén mindig értetlenül nézem, hogy azoknál miért ugyanolyan fekete rámás tg oldallapot adnak s miért nem fehéret? (Tán költséghatékonyság, gyártástechnológiai nehézségek, stb. ... állhat mögötte?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Suzuki topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Rog Strix G16
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged