Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

v-paci
aktív tag
válasz

Crabface

üzenetére
						Azért az NR200 egy rendkívül átgondolt konstrukció, mind hardverelhelyezés, hűtés, mind szerelhetőség szempontjából. A kinézet megítélése meg amúgy is szubjektív és ezzel nem is érdemes vitatkozni.
Nemrég beletettem egy 6800xt-t és két slim alsó ventilátorral passzívban megy a videokártya jópár játék alatt
  - 

v-paci
aktív tag
Erre megint mi szükség volt?
 Már azt hittem sikerült megállapodni az NR200-zal, de ennek sosincs vége...
  - 

v-paci
aktív tag
Elég alaposan kimérték a különböző hűtési megoldásokat. A slack csatornákon fent is vannak ezek a pdf-ek, de szerintem a legtöbb fórumban is elérhetővé tették.
Az a legnagyobb baj ezzel a házzal, hogy a támogatói közösségnek való túlzott megfelelés miatt folyamatosan csúsztatják a szállítást, most éppen szeptember. Amint megjön tudok mondani hőmérséklet adatokat, nálam egy 7700K+1080Ti FTW kerül bele.
 - 

v-paci
aktív tag
válasz

user137

üzenetére
						Az egész attól függ, hogy mit tud az erősítőd a HDMI-vel. Ha csak átnyomja a jelet, mint az enyém, akkor szerintem így van értelme:
-erősító HDMI out a tv-be
-PC -> HDMI és toslink az erősítőbe, HDMI/DVI a monitorba - ha az erősítőd feldolgozza a hdmi jelet, akkor nincs szükség az optikára
-PS3 -> HDMI a tv-re, toslink az erősítőbe - így a tv-n és az erősítőn is hallhatod a ps hangját // késő este már nem szoktam erősítőn tolni a ps-t

-a TV optikai kimenetét az erősítőbe - ennek akkor van értelme, ha használod a beépített média lejátszó funkciját, vagy digitális, többcsatornás hanggal rendelkező műsorforrásod van
 - 

v-paci
aktív tag
Húú ez nagyon jó kis deszka lesz, remélhetőleg a szokásos vásárlóbarát asrock árcímkével.
Valamelyik német tesztben olvastam, hogy a zotac bios-ában nem igazán voltak tuningopciók, remélem asrock-ék tesznek bele valamilyen finomhangolhatóságot. Szinte kompromisszummentes itx gamer gépet lehetne összerakni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
 - HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
 - SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
 - Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
 - Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

és igen gamer és gamer igények között is van difi.