- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
HUN_Sector #65965 üzenetére
Még szerencse hogy Kazytól nem rendeltem sose, pedig néha nézegettem az árlistáikat...
Nézem hogy alaplap terén AM4 és AM5 között azonos felszereltség mellett nincs nagy árkülönbség. Csak azért említetted meg az AM4-et mert CPU és RAM terén lehet vele spórolni?
Mert egyébként a linkelt AM4 alaplapon nincs előlapi USB-C csati, míg a 650i-n van, ami előny, mert a monitor mögötti elhelyezés miatt az alaplapi C nagyon hátra kerül.
Így pedig az előlapi kivezetést ki lehet vezetni teljesen kívülre, a monitor oldalára.Amúgy elsőre integrált VGA-val gondoltam összeállítani a konfigot, mert korábban pont azt számoltam ki hogy a iGPU procik 10-20 K-val drágábbak a nem iGPU prociknál, míg VGA meg 30k-nál kezdődik (mármint ami már erősebb mint egy iGPU), tehát drágább, és a konfig többet is fog fogyasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest