- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
flashpointer #65099 üzenetére
szerintem meg pont hogy inkább a mediatek-es wifi a jobb az intelnél
szoftveresen mindenképpen
tudod akár linux alól is access pointként használni 5ghz-en, na intel ilyet nem tud -
Paxker315
veterán
válasz
oh, hát én csak a gyors piaci áttekintésre reflektálnék. Hogy nem tűnik rossznak. Mondjuk a GB-opcióját nem ismerem. Bár nem feltétlen jó választás az sem.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
nekem mondjuk pont egy intel modullal volt jelszint problémám, de gondolom ebben Mediatek van, én viszont Qualcommra váltottam.
na meg elég nagy pozitívum hogy raktak rá 2pines hőmérséklet szenzor headert, aki egyedi vízhűtésben gondolkozik, annak ez hatalmas plusz.
de jah, 220 elég horror egy B-chipsetes lapért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged