- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Elvicceltünk ezen, semmi baj sincs, nekem van ilyen ellenállásos toldóm vagy 10 éves darab, használtam is sokat, nem újdonság, jó dolog akár egy molexről levett táp esetén is halkítnai a ventit.
Nem vagyok az xpenology topic aktív tagja, semmi olyan nem írnak ott, amit ne tudnék, de ezekől azért még mindent tudok ettől a topictól függetlenül.
Persze, tudom, biztonságban elég jól áll a dsm rendzser, nekem is be van állítva, hogy max 3 bejelentkezés 30 percen belül, utána egy nap tiltás, és a ddos is dolgozik, plusz a tűzfalra is szántam 3 percet, gondolom nem vagyok célpont, sose jött ilyesmi jelzés, de úgy a biztos, hogy ip címek ajapján kína- fél- amerika, afrika, és minden olyan hely is tiltva van, ahova nem készülök holnap reggel, van 15-20 európai ország, ahonnan be lehet lépni, és ugyan ez is megkerülhető, de azért leredukálja a próbáálkozások lehetőségét is.
Ezzel azért betonbiztos a dolog, nameg az összes többi nas szoftver egyszerűen nem megszokott, minek átszokni, ha a legjobbat szoktam meg?Az én igényeimet is messze felülmúlta az i7-es azért is lett kivéve, itx gépként eladásra vár, a kontron ktqm87-es lap is így járt, az asrock q1900-as bent van, és mindent tud, épp csak egy hajszállal lassabban, passzív hűtéssel, ilyet viszont boltban nem lehet venni, az újabbak a j3455, j4105, j5005, j5040-esek lennének, de utóbbi már 50K körül jár, és ezek így sorban szintén beszerezhetetlenek, gyakorlatilag nincs most integrált procis itx lap a boltokban, ha lenne is, az is amd, és nagyon gyengus, [link] [link].
Vagyis én is abban a helyzetben vagyok, hogy vagy várok az új rendszerre, várok új alaplapra, és majd egyszer meglesz, addig ez megy, amíg nem tlaál valaki egy hátsó bejáratot, vagy megrendelem holnap a ds920+ -t, áttolom a vinyómat, migrálom a rendszert, és kész vagyok. Tudom, sokaknak ez nem pálya, régen nekem is számított, ilyemsire mennyit tudok költeni, de ma már szerencsére másképp mennek a dolgok, így én is csak a macera miatt lépném meg, valóban nem kapsz semmi sebességet, funkciót pluszban a 4x-es árért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest