Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
petersomo
üzenetére
Ementáli sajt, kinézetre.Plusz nem tudom mi létjogosultsága van ennek a méretnek/kialakításnak. 3 slotos 34 centis GPU, ez WTF. ITX-nél már inkább maguknak az alkatrészeknek a mérete ami a szűk keresztmetszetet képezi, ezért nem kalkulálnék azzal, hogy most vagy a jövőben ilyen king size cuccok lesznek az itx gépekben. Ha valaminek helyet kellene találni az a hőleadó felület, de azt nem látom, hogy ilyen irányba terjeszkedne ez a ház. Én inkább szeretnék egy nano itx lapot PCI-e 3.0 x16 slottal, kb 15 centis 2070-el, de hatalmas hűtéssel, mint egy 2080 Ti-t terhelés alatt nyerítő ventikkel még nagyobb méretben. Ez nekem ilyen két szék közül a padlóra. Mondjuk már a sima Rocket is egy hotbox, de ez.... ha olyat vesznek bele ami bele való, se kicsi nem lesz, se hűvös, se halk, mellé még ronda is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- LEGO klub
- Nintendo Switch 2
- Milyen NAS-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- BONTATLAN ÚJ DDR5 RAM VÁSÁR - CORSAIR / G SKILL / KINGSTON / 1X24 2X16 2X24 2X32 2X48 DDR5 RAMOK
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Eladó!
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest