- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A.Winston
tag
válasz
emiki6 #46713 üzenetére
OFF-be írom, de nekem is ilyen konfig van. 3400G-nek húzva is elég gyári cooler, hely vagy hang miatt érdemes cserén gondolkodni. Ha csak halkítani akarod, akkor meg egy 120-ast ajálott fölé rakni, ami "lefedi" ramokat is. Azt a micron e-diet pont én reklámoztam ram topicba, hogy gyönyörűen szénné hajtható, de nem tudom mennyien vannak tisztába azzal is, hogy hőmérsékletre viszont érzékenyebb az átlagnál. Szóval zárt házba én javasolnám cpu ventivel megoldani rá a folyamatos légmozgást. Ram tényleg brutál, kár ilyen miatt kiaknázatlanul hagyni képességeit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Star Citizen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Óra topik
- Epson nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest