Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz creation #46101 üzenetére

Gondolom célszerűbb lenne az asrock lapos topicban kérdezni, mert ott mindenkinek Asrock lapja van. Annyiból szerencsés ez most, hogy nekem szintén egy Asrock H370M-itx lapom van, vidszont nem tudjuk, hogy a bios- uefi azons-e, a venti vezérlés azonos-e. de én a a procihűtő csatlakozójára dugtam egyetlen 3 pines 120-as ventit, és teljesen jól szabályozza DC módon, próbáltam rajta 4 pines ventit, teljesen jól szabályozza pwm módon, de annál nekem a ventiből adódóan kevés volt a cfm, tehát kivettem, volt hogy a cpu hűtő 4 pines ventije és a házhűtő 4 pines ventije is rá volt dugva, elégedett voltam úgy is a vezérléssel, de nálam hűteni kell az nvme ssd-t, a procit is, nem kellett a procihűtő ventije, mikor felette pörgött a 120-as másik. Mindössze annyi volt a feladat, hogy a custom módon hőfokokhoz beállított sebesség % értékeket kellett beállítani, és azokat rendben tartja, illetve nálam van egy auto funkció, aminél leteszteli a min és max fordulatot, majd ennek függvényében lehet álligatni mindent.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés