Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• prolad

addikt

válasz MPeter87 #45485 üzenetére

Innen, 6 munkanap alatt megjött. Németek és osztrákok is árulják, de onnan nem postáztak, egy fél napra az Iponban is feltűnt, persze hiába írtam nekik, nem tudtak róla semmit. R5 2400g van benne (amiről még nem tudom működik-e, előző lapban voltak gondok, szóval még izgalmas :D).
    Egyelőre csak összeraktam, tápját még ki se csomagoltam. A ház nagyon egyben van, sokkal masszívabb, mint vártam, de a csavarokat nagyon meghúzták a gyárban, alig tudtam kiszedni. A kidolgozás szép, a ház 2 részből áll és egy sínen kapcsolódik, ez nagyon jól működik. Szellőzésnek bőven vágtak lyukat, de porszűrő sajnos nincs. Tetszenek viszont az extra bővítési lehetőségek amik alapból kaptak takaróelemet, így nem rontják a külsőt.
    Viszont szívesen elbeszélgetnék azzal a szerencsétlennel, aki egy matricát rakott a wlan kártya csavarhelyére, persze ugyanolyan színnel és gyönyörűen rádolgozva, már azt hittem nem fúrtak neki menetet az alap verzióban (van egy a300w modell, amiben alapból van wlan kiépítve, de a legalapabb kártyával).
    Este beüzemelem, kíváncsi vagyok a hőfokokra meg a hangra. Sajnos a kis Noctua hűtő nem a legerősebb, de a 45mm magasság behatárolja a lehetőségeket. Van egy hűtő a ház mellé, de az nagyon alap darab és elvileg a 2400g hűtőjét is bele lehet tenni egy kis módosítással.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés