- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
válasz
MPeter87 #45485 üzenetére
Innen, 6 munkanap alatt megjött. Németek és osztrákok is árulják, de onnan nem postáztak, egy fél napra az Iponban is feltűnt, persze hiába írtam nekik, nem tudtak róla semmit. R5 2400g van benne (amiről még nem tudom működik-e, előző lapban voltak gondok, szóval még izgalmas
).
Egyelőre csak összeraktam, tápját még ki se csomagoltam. A ház nagyon egyben van, sokkal masszívabb, mint vártam, de a csavarokat nagyon meghúzták a gyárban, alig tudtam kiszedni. A kidolgozás szép, a ház 2 részből áll és egy sínen kapcsolódik, ez nagyon jól működik. Szellőzésnek bőven vágtak lyukat, de porszűrő sajnos nincs. Tetszenek viszont az extra bővítési lehetőségek amik alapból kaptak takaróelemet, így nem rontják a külsőt.
Viszont szívesen elbeszélgetnék azzal a szerencsétlennel, aki egy matricát rakott a wlan kártya csavarhelyére, persze ugyanolyan színnel és gyönyörűen rádolgozva, már azt hittem nem fúrtak neki menetet az alap verzióban (van egy a300w modell, amiben alapból van wlan kiépítve, de a legalapabb kártyával).
Este beüzemelem, kíváncsi vagyok a hőfokokra meg a hangra. Sajnos a kis Noctua hűtő nem a legerősebb, de a 45mm magasság behatárolja a lehetőségeket. Van egy hűtő a ház mellé, de az nagyon alap darab és elvileg a 2400g hűtőjét is bele lehet tenni egy kis módosítással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Y540 Gamer Magyar Laptop i7 9750H 16GB DDR4 GTX 1650 Jó Akku!
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest