- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex123
senior tag
Gratula a gépedhez!
Képeket várjuk!!!
Egy kérdés: írtad a ventit, hogy 12-ből 5V...nem volt szabad molex csati, amiből "kinyerhetted" volna vagy mindenáron szabályozhatót akartál?
(csak azért kérdem, mert a volt "nagy" rendszeremnél simán egy molex elosztóval oldottam meg, hogy télen hidegben 5V-ot kapjanak a ventik, nyáron meg 12-öt...) -
zodo
nagyúr
Júúúhhé, gratula a gépedhez!
Használd egészséggel!Nagyon jól hangzik, amit írtál róla. (bár én sem vennék atomot)
Képeket látom már tisztáztátok (, mert az a legfontosabb) , de engem a hőfokok is érdekelnének, ha nem nagy kérés.(#4213) Dr. Akula
Persze igazad van, fő az óvatosság és az üzemképesség, de alapból nem teszek soha a gépembe bóvli hardvereket még akkor sem, ha nincs épp más alternatíva.
Proci meg más tészta annak nyilvánvaló, hogy kell a hűtés.(#4218) Oldmobil
Ügyes vagy, neked is extra gratula.
Az ilyen újrahasznosításokért oda vagyok meg vissza. Nagyon jól meg csináltad!(#4220) Osibaa
Ezért nem szeretem az oldalak tesztjeit, mert csak irányadónak jó.
Nagyon szépek és hasznosnak tűnőek, de jobban hiszek egy felhasználói véleménynek, mint ezeknek az írásoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1 humoros
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASRock lapok általában
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest