Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
Én is nemrég raktam össze egy Ryzenes konfigot, itt leírtam az összetevőket, ezek meg képek róla:
Sokkal többet én sem tudok róla mondani, mint Duracellm kolléga. Összeraktam, pöccre működött minden, gyors, mint állat. Én is csak alapon használom, ezzel a hűtővel és házzal nem melegszik.
-
törölt tag
válasz
kisza25
üzenetére
Nálam alapon megy, így a melegedési tapasztalatom is irreleváns. Minden pöcre működött, persze a legkevésbé költséghatékony memóriával-processzorral. Az alaplapot nem volt nehéz kiválasztani, mert akkor még nem volt más, úgyhogy ezek nem fognak neked segíteni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyedül a mugen 5 amit bátran ajánlok, ha a kiválasztott alaplapdal együtt befér a házadba.
De!:
Végignéztem pár ryzen-OC-s gameplajt és 99%-ban döbbenet szarok voltak, eddig ez az egyetlen egy, ahol szerintem normálisan fut egy játék: [link].
Azt mondanám hogy az OC jól hangzik, de kell hozzá szerencse az alaplappal, gyors, alacsony késleltetésű ram. Nagyon nem elég, hogy stabilnak mutatja magát a CPU, ki kell tweek-elni a bios beállításokat, amíg legalább ilyen folyamatos mozgást nem látsz a képernyőn.
0 tapasztalattal nem az OC-val kezdeném, hanem a bios összes beállításának a kiismerésével, majd összehozni egy ilyen jó beállítást alapon, majd CPU OC-val, összehasonlítva a kettőt K/D arány szempontjából, melyiket találod produktívabbnak.
Szándékosan nem álltam neki itt győzködni senkit, téged sem akarlak se rá/se lebeszélni. Nagyon fura volt i7-i5-ök után, nekem jó értelemben, lehet más nem ezt keresi, vagy nem tudja majd megszokni, de lehet beállítani sem. Ezek miatt nem akarok emiatt állást foglalni hogy ez tetszeni fog-e nekik/Neked.
A videót érdemes megnézni, semmi érdekes/különleges/zavaró dolog nincs benne, és ez a "fura" ebben a cuccban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen alaplapot vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Nyaralás topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B550-E GAMING Wifi
- Dobozos Z790 AOURUS ELITE AX PCIe gen5, újszerű gyári antennával garival
- Asus TUF B450M Plus II használt eladó.
- Dobozos Aorus B650 AORUS ELITE AX V2, újszerű, garanciával
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)