Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Plasticbomb #32165 üzenetére

Végig jártam ezt az utat, és ebbe a problémába futottam:
    Több hangforrás majdnem azonos frekvencián(fordulatszám) üzemelve, nagyon lassan lebegő interferenciát okoz, ami eredményeként, egyszer elhallgat(teljes kioltás), másszor n*akkora amplitúdóval jelenezik(erősítés) a hallgatási pozícióban az általuk keltett zaj.
    Ez 1db hdd-nél nem probléma megszokja a füled a statikus zajt, de 2-3nál, már idegesítő a folyamatos hangerő ingadozás.

Nekem is ott helyben tűnt a legegyszerűbben megoldhatónak a zaj probléma, amíg nem lett telepakolva fotókkal az 1db 500GB-s hdd...
    Mivel nem láttam értelmét nagyobbat venni(több fizikai lemez, több fej, nagyobb zaj, lassabb felpörgés), és az imént leírtak miatt, nem akartam második hdd-t sem, így össze kellett raknom egy NAS-t.

Most ennyi év hdd-vel való "szenvedés" után bánom hogy nem hamarabb léptem meg. Persze maradnak a 2,5"-os HDD-k, mert iszonyat gyorsan elérhetőek alvó állapotból, ami veszett jó dolog.

Azért nem laptop hdd-t írtam, mert nem azt használok: parkolás, gyengébb mechanika ect.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés